To je to što me zanima!

Đoković: Jelena, rodi mi djecu, želim postati obiteljski čovjek

Jelena mi je najveća potpora u životu. Već se naviknula na sve što život s profesionalnim sportašem donosi, rekao je Nole koji je s Beograđankom dugo u vezi
Vidi originalni članak

Neopisiva mi je želja jednog dana postati obiteljski čovjek i imati mnogo djece. Mislim da je to najveće bogatstvo u kojem čovjek može beskrajno uživati, rekao je Novak Đoković, ali nije priznao ni demantirao da se zaručio s djevojkom Jelenom Ristić.

Srpski tenisač i lijepa Beograđanka dugo su u vezi, a nedavno su na filmskom festivalu u Cannesu mamili poglede na crvenom tepihu.

- Jelena mi je najveća potpora u životu. Već se naviknula na sve što život s profesionalnim sportašem donosi. Izgrađena je osoba, magistar je ekonomije i trenutačno sprema doktorat. Njezina nesebična podrška znači mi sve na svijetu - rekao je Novak Đoković koji se u Londonu sprema za početak Wimbledona, trećega Grand Slam turnira sezone.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ToniMontana 21.06.2011.

    zna se sta je javna tajna medu tenisacima o toplom Dokovicu

  • ToniMontana 19.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Rocky001_1 19.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare