To je to što me zanima!

Đoković podržao Nadala: ITF mora javno objaviti rezultate

Nadal je u posebno nezgodnoj situaciji, mislim da je napravio pravu stvar u zaštiti svojeg brenda koji je puno ostvario proteklih godina. Rafa je definitivno jedan od najboljih igrača u povijesti tenisa, kaže Đoković
Vidi originalni članak

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković javno je podržao Rafaela Nadala uoči početka Mastersa 1000 u Madridu i rekao kako se svi slažu i da žele da tenis bude čist i maksimalno transparentan sport.

- Želimo igrati na jednakom nivou u natjecateljskom smislu. Publika želi znati da smo na najvećim turnirima svi igrali u fer uvjetima. Nadal je u posebno nezgodnoj situaciji, mislim da je napravio pravu stvar u zaštiti svojeg brenda koji je puno ostvario proteklih godina, ali i za sam sport. Rafa je definitivno jedan od najboljih igrača u povijesti tenisa, jedan je od najvažnijih koje imamo. To je sve što mogu reći - rekao je Đoković.

Nadal je rekao kako vjeruje u francuske pravosudne organe, kojima je podnio tužbu protiv bivše francuske ministrice sporta Roseylne Bachelot. Ona ga je ranije optužila za korištenje dopinga. 

Rafa je od ITF-a zatražio objavu svih njegovih dosadašnjih doping rezultata. ITF je potvrdio kako Nadal nikad nije pao na doping testu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • be yourself 02.05.2016.

    Sva čast Noletu što je dao podršku Rafi.

  • Roki Posavac 02.05.2016.

    A lici na majku,budimo realni.

  • rashomonn 02.05.2016.

    Samo pošteno pa neka pobedi bolji .

Komentiraj...
Vidi sve komentare