To je to što me zanima!

Đoković posve osobno: Sin mi daje posebnu životnu energiju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Novak Đoković nalazi se u Abu Dabiju gdje će u petak početi nastup na 'Mubadala WTC'. Na press konferenciji Đoković je odgovorio i na osobna pitanja o roditeljstvu
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 16

  • DraganRajic 06.01.2015.

    E moj AnteG, pročitaj sve ove komentare, reklo bi se da ih je sasvim dovoljno tu koji predlažu da si ti taj koji treba da se promijeni kao osoba. Biće ti bolje.

  • ZlatkoZlatar 04.01.2015.

    Ante G ja ti predlažem da što hitnije sebe mijenjaš,jer taku mržnju koju ti posjeduješ će ti samo loše donosit a ništa dobro ti ne donosi,kamo sriće da je svaka osoba karaktera i ponašanja ko Djoković pa Hrvatska bi bila savršena zemlja!!

  • ZlatkoZlatar 04.01.2015.

    Mene uopće ne boli istina o čovjek kako ti kažeš,samo da on igra za Hrvatsku uzdizali bi ga do neba,on uopće nije bahata osoba baš je onaki kaki i treba bit kao tenisač,on ima svoj čvrst stav i karakter koji i mora imat kao tenisač a ne bit onako povučen i nehumorističan ko Čilić ili Pederer,oni su uvijek dosadni za gledanje jer nisu zabavni,kamo sriće da je Čilić ko Djoković,ali naravno to Čilić nemože ni sanjat a kamoli da će ostvarit ni približno take rezultate ko Djoković,Djoković nema što menjat ko osoba on je fin kulturan i na zavidnom nivou trenutno,kamo sriće da su taki Čilić Pederer ili Nadal,po imenu AnteG se vidi da se radi o nacionalisti iz Dalmacije koji mrzi sve što je srpsko,e pa vidiš Ante ja jesam hrvat i tim se ponosim al za razliku od tebe ja ne mrzim srbe i ne samo njih već nikoga jer nisam taki ko ti,mržnja ti neće ništa toga dobroga donijeti samo će te izjedati iznutra, al to je tvoj problem!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare