To je to što me zanima!

Đoković u drami protiv Raonića prošao u polufinale Mastersa...

Novak Đoković bio je bolji od Miloša Raonića u dva tie-breaka 7-6, 7-6. Srbin je izborio polufinale bez obzira kako prošao u zadnjem meču. Thiem je dobio Monfilsa i ostavio ga bez šanse za prolaz
Vidi originalni članak

Novak Đoković osmi je put iz osam mečeva u karijeri dobio Miloša Raonića.

Srpski tenisač slavio je u dva tie-breaka 7-6, 7-6 te je izborio polufinale Mastersa u Londonu koji je osvajao protekle četiri godine. Novak će u trećem kolu igrati protiv Gaela Monfilsa, ali kako god završio taj meč, Srbin će proći u polufinale.

No Francuz neće...

Thiem bolji od Monfilsa

U susretu 2. kola skupine "Ivan Lendl" Austrijanac Dominic Thiem ostvario je prvu pobjedu svladavši Francuza Gaela Monfilsa 6-3, 1-6, 6-4. Thiem nakon dva kola ima 1-1, dok je Monfils pao na 0-2 te ispao iz borbe za polufinale.

London, Masters:

Đoković - Raonić 7-6 ,7-6

Thiem - Monfils 6-3, 1-6, 6-4

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Nevitan 16.11.2016.

    Kiborg Raonic se vratio na teren. Dok kod obicnih sportista zbog obicnog naprsnuca butnog misica pauza traje minimum 30 dana kod ovog kiborga zbog cepanja butnog misica pauza traje tri dana. To nam govori da kiborzi postoje.

  • Sairam 16.11.2016.

    Kakva glupost da je bilo gusto. Stvarno ljudi svašta pišu. Bili bi gusto da je bio treći set i da je gubio. Dajte se skoncentrirajte.

  • blokirani_lovac 16.11.2016.

    Nole i ako uzme broj 1 nakon ovog turnira, verovatno ce ga opet izgubiti ako ne osvoji AO.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare