To je to što me zanima!

Đoković: Priznajem da su Rafa i Roger favoriti Wimbledona

Najuspješniji tenisač ove sezone Novak Đoković nikad nije osvojio turnir na travi, a za Wimbledon se nije ni ozbiljno pripremao. Prednost daje Nadalu i Federeru
Vidi originalni članak

Neću ništa mijenjati u svojoj igri s osnovne linije, samo ću koristiti svaku priliku za izlazak na mrežu, najavio je srbijanski tenisač Novak Đoković, uvjerljivo najuspješniji tenisač sezone, uoči starta Wimbledona...

Do poraza od Rogera Federera u polufinalu Roland Garrosa Đoković je nanizao senzacionalnu 41 pobjedu bez prekida i osvojio sedam ATP-ovih turnira od početka godine.

- Tog je dana s druge strane mreže jednostavno stajao bolji tenisač – priznao je korektni Đoković dodavši:

- Priznajem Rogeru i Rafaelu Nadalu status favorita u Wimbledonu. Obojica već godinama dominiraju na travnatoj podlozi.

Đoković nikad u karijeri nije osvojio turnir na travi, a za Wimbledon se čak nije niti ozbiljnije pripremao. Ovog je tjedna tek odigrao ekshibicijski turnir u Stoke Parku.

- Osjećam se dobro fizički i mentalno. Izuzetnu mi motivaciju za Wimbledon daje dosadašnji dio sezone, koji za mene bio kao iz snova. Jedva čekam da u All England Clubu počne.

U prvom kolu drugi tenisač svijeta igrat će protiv Francuza Jeremyja Chardyja.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Andy Murray 19.06.2011.

    čuj njega priznaje, nole nemoj bit smješan nemaš ti kaj jest na wimbledonu pokraj njih troice i murraya

  • đemba 19.06.2011.

    haha ti si smiješan a dobio rafu 4 puta ove godine i fedexa 3 puta...hahahsa

  • ahjsie 19.06.2011.

    sta vi pljujete po noletu?! ja sam hrvat i kazem sad tu otvoreno da su u finalu nole i feđa! nadal ce ispast u polufinalu.. pa sta je vama? pa neka je srbin, neka je mjesanac tursko-bosanski ako treba! ali taj covjek je nevjerojatan i zasluzuje respect! a to sto su neki ljubomorni na uspjeh susjeda nasih to je druga stvar..

Komentiraj...
Vidi sve komentare