To je to što me zanima!

Đoković se naklonio Vatrenima: Napravili ste izvanrednu stvar!

Jako je lijepo vidjeti da tako male zemlje iz naše regije uspijevaju na tako velikoj svjetskoj smotri kao što je Svjetsko nogometno prvenstvu, rekao je Novak Đoković za RTS
Vidi originalni članak

Iako su je Novak Đoković upao u probleme zbog čestitanja Hrvatskoj na uspjesima u Rusiji, njegova podrška Vatrenima ni nakon poraza u finalu protiv Francuske nije splasnula.

Aktualni osvajač Wimbledona oglasio se na RTS-u:

- Čestitao bih i Luki Modriću i cijeloj hrvatskoj reprezentaciji na izvanrednom uspjehu. Jako je lijepo vidjeti da tako male zemlje iz naše regije uspijevaju na tako velikoj svjetskoj smotri kao što je Svjetsko nogometno prvenstvo - rekao je Nole.

Nije izostala ni podrška Vatrenih Đokoviću uoči finala Wimbledona.

- On navija za nas, a mi za njega!

Sport priča univerzalni jezik, briše granice među ljudima, nadilazi razlike u vjeri, rasi, nacionalnosti, i to je ono što privlači ljude sportu. Mi smo, prije svega, ambasadori tolerancije, napisao je Đoković Vatrenima i oduševio sportsku javnost.

VIDI OVO! Koliko si dobro pratio FINALE SP-a u Rusiji?

Idi na 24sata

Komentari 104

  • kamenjar 17.07.2018.

    Otac Crnogorac a majka Hrvatica Hercegovka,pa nije on neki gedzovan,ceda niti velikosrbin,vec posten i ponosan covjek !!!!

  • istinabolii 17.07.2018.

    mozda je i dokovic uzivao u tompsonu poslije podrske, svaka cast sve dok propali cobani kao tompson sire jad i bijedu hrvatska nece naprijed.

  • vozi Miško 17.07.2018.

    Bravo Nole.

Komentiraj...
Vidi sve komentare