To je to što me zanima!

Veliki igrač, ali i čovjek: Novak sjeo u kolica i oduševio svijet...

Srpski tenisač organizirao je humanitarnu akciju na 'Margaret Court Areni'. Okušao se u kriketu, a potom je sjeo u kolica i odigrao meč protiv australskog košarkaškog paraolimpijca
Vidi originalni članak

Uskoro u Melbourneu počinje prvi Grand slam sezone, tenisači i tenisačice od 16. siječnja igraju Australian Open. Novak Đoković po tko zna koji put pokazao je svijetu kako nije samo veliki tenisač, već i čovjek velikoga srca. 

POGLEDAJTE VIDEO

Novak je u Melborneu organizirao humanitarni događaj na 'Margaret Court Areni', a sav prihod ide zakladi 'Novak Đoković' koja se brine za djecu u Srbiji. Akciji su se odazvala legendarna imena svjetskog tenisa popus Roya Emersona, ali i slavni igrač kriketa Shane Warne koji je Đokoviću pokazao nekoliko poteza iz kriketa.

Na humanitarnom događaju na 'Margaret Court Areni' bio je i australski košarkaški paraolimpijac Dylan Martin Alcott, koji je odigrao meč protiv Đokovića. Srbin je za ovu priliku sjeo u invalidska kolica i oduševio sve.

- Srce mi je ispunjeno srećom i veseljem nakon ovoga što smo napravili. Hvala svima koji su sudjelovali i donirali novac - napisao je srpski tenisač na svom Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • 23.01.2017.

    Žalosno što neki nisu još naučili da čovjek nije Srbin ni Hrvat u duši. Đoković je fenomenalan igrač i gospodin čovjek.

  • kurdika 12.01.2017.

    Uzor za sve normalne , a oni drugi mogu samo da puknu od muke !

  • pijevac 12.01.2017.

    velik sportaš i nadasve ČOVJEK, uvijek realan,jedan od najvećih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare