To je to što me zanima!

Đoković 'teniski Tiger Woods': Novak u ljubavnim problemima

Ako ste ometeni, više niste isti igrač. Osoba koja mi pada na pamet pri spomenu Novaka nije tenisač, zapravo je golfer: Tiger Woods, rekao je komentator BBC-a John McEnroe
Vidi originalni članak

Ličnost koja voli izvoditi šou i koja je često nepopularna, Srbin Novak Đoković meta je brojnih glasina u međunarodnim teniskim krugovima, piše engleski Daily Mail.

Već se neko vrijeme u tom kontekstu spominje bračni život bivšega najboljega svjetskog tenisača koji je prepun događaja. Srbijanski tabloidi tvrde kako ga ugrožava nizom veza.

Problemi kod Đokovića navodno traju najmanje 18 mjeseci, a samo za sebe govorilo je kameno lice Novakove supruge Jelene s prošlogodišnjeg US Opena. Nekoliko mjeseci potom došlo je do prepirke između njih na jednom treningu.

Đoković je snimao trening desetak minuta nakon čega je završio i poigrao se s psima. Na kraju je uzeo mobitel kako bi pozdravio sve obožavatelje, a zatim je došlo do prepirke slavnog para. Jelena mu je očitala bukvicu.

- Kako se ponašaš, majke ti!? Hvala, ljubavi, hvala ti! Je l' tako treba da kažeš? - bijesnila je Jelena dok ju je Novak pokušavao smiriti.

Teniska legenda i komentator BBC-a John McEnroe prokomentirao je Novakov privatni život.

- To će vas prizemljiti. Ako ste ometeni, više niste isti igrač. Osoba koja mi pada na pamet pri spomenu Novaka nije tenisač, zapravo je golfer: Tiger Woods - rekao je McEnroe i dodao:

- Kad je Woods imao probleme sa suprugom, potpuno je skrenuo s tračnica i nikad više nije ni blizu bio isti igrač. Tako da počinjemo govoriti: 'Čekaj malo, je li to moguće i s njim?'.

- Mislim da su razlike velike. Prva je dob, a druga zdravlje. Mislim da to nije stvar fizičke pripreme, nego je to više mentalna stvar.

Đokovića se u posljednjih nekoliko godina navodno viđalo u društvu pjevačice Nataše Bekvalac, ukrajinske pravnice Viktorije i DJ-icom Lidijom Popović.

Osvajač 12 naslova na Grand Slamu (tri manje od Rafaela Nadala i šest manje od Rogera Federera) u rujnu očekuje drugo dijete. Par koji je u braku od 2014. ima i sina Stefana.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Mél.C.B.🌼 08.07.2017.

    Traceraj. Kad se ljudi bez ili s uzasnim priv.zivotom zabavljaju i opterecuju tudjim i čekaju i priželjkuju nevolju-valjda da njima bude lakše. Bljuc bljuc...😣

  • simunicevdom 08.07.2017.

    Ona zeli da ima paznje vise njoj nego njemu. Kasika joj pala u med pa sad sere.

  • selena 08.07.2017.

    Sto nisu mogli suparnici, uradile su zene ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare