To je to što me zanima!

Đoković: U ženskoj svlačionici sam vrlo popularan, znam to!

Novak Đoković jedva je pobijedio Gillesa Simona 3-2 nakon skoro pet sati igre. Nakon meča sve je nasmijao na konferenciji za novinare svojim izjavama
Vidi originalni članak

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković je nakon meča u kojem je nakon četiri sata i 38 minuta pobijedio Gillesa Simona 3-2 (6-3, 6-7, 6-4, 4-6, 6-3), a u kojem je napravio čak 100 pogrešaka, održao konferenciju za novinare. U jednom trenutku novinar u Melbourneu mu je, u duhovitom tonu, rekao da je "Simon nešto pričao kako se po svlačionici šuškalo da bi bilo sjajno da ga nema u ždrijebu".

- U kojoj svlačionici? - uz smijeh je pitao Đoković pa nastavio:

- Da, pročitao sam to, ali nije naglasio u kojoj svlačionici.

Novinar je potom nastavio rekavši kako je Simon izjavio da je "Đoković najbolji na svijetu pa bi rado da nemaju takvog rivala".

- Još jednom vam kažem, ne znam o kojoj svlačionici je on to pričao. U ženskoj svlačionici sam prilično popularan, to znam! - rekao je Đoković smijući se.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • efteling 24.01.2016.

    Djole je pod velikim pritiskom.Em mu spot izostavili za oprostaj Hjuta,em mu ime pogresno napisali,em ga optuzuju za namestanje rezultata....Sto se to dogadja u svetu?Jos BBC kao garancija dobre informacije bez dokaza prenosi traceve....Ili Murej?Aaaaa dakle Murce boy treba pobediti,vec odavno nije....bas bih voleo da dodje do finala da jos jednom BBC napise ovaj put nije uspelo...

  • Mél.C.B.🌼 24.01.2016.

    kud bas meni spominjes Ivu Karlovica...hahaha, on mi je osobno 1. po dragosti, ali from the back side! :)

  • Saraj Malo 24.01.2016.

    Nije valjda da ste zaboravile na velikog Ivu Karlovica, njega nemozes ne voljet :p

Komentiraj...
Vidi sve komentare