To je to što me zanima!

Đoković uživao, Bilan poželio: Da je nama ovakva publika...

Crvena zvezda juri prema mjestu među osam najboljih u Euroligi. Cedevita je bez Luke Babića i Marka Arapovića ostala na 94-74 pred 6500 gledatelja i velikim Novakom Đokovićem
Vidi originalni članak

Bez dvojice ozlijeđenih startera, a sa samo šestoricom igrača s ozbiljnom minutažom, Cedevita je u zaglušujućoj atmosferi dvorane Pionir teško stradala.

Delije su se raspametila već prije početka utakmice, kad je u dvoranu ušao nacionalni junak Novak Đoković, a posebno na poluvremenu kad su ugledali Zvezdine nogometne legende Stankovića i Pantića. Neumorna pjesma navijača Crvene zvezde trajala je cijelo vrijeme, čak i u završnici kad su goste iz Zagreba ispratili hitom Novih fosila “Za dobra, stara vremena”.

- Bilo je ružnih povika, ali nije bila atmosfera linča, pritisak da se ne može igrati. Ali da mi imamo upola ovakvu publiku, imali bismo više domaćih pobjeda i borili bismo se za četvrtfinale - prokomentirao je kapetan Miro Bilan, koji je zabio 17 koševa.

Više od atmosfere brinuo ga je još jedan loš start njegove momčadi, koja je već u prvoj četvrtini gubila 17 razlike.

- Valjda mislimo da će netko drugi povući, pa dok mi čekamo, protivnik napravi veliku razliku - objasnio je Bilan.

A Veljko Mršić djelovao je jako razočarano. Prije utakmice govorio je kako svaki pravi igrač uživa igrati u ovakvoj atmosferi. Spoznaja da takvih nema puno na svojoj strani nije najugodnija.

- Previše igrača nije bilo na razini Eurolige. Nije Zvezda bila toliko dobra koliko smo mi bili loši. A ima li išta bolje nego igrati na ovakvom terenu kao gost? Moramo se zamisliti.

- Samo želim da nakon ovakve utakmice u svlačionici možemo reći da smo dali sve od sebe, a ovaj put to nismo mogli i to boli - rekao je ogorčeni trener Cedevite.

Jedina utjeha hrvatskom prvaku je to što u ABA ligi, u kojoj će morati preko Zvezde žele li do naslova, Delije ne dolaze na utakmice. S oporavljenima Lukom Babićem i Markom Arapovićem, a bez Zvezdinih šest i pol tisuća navijača, bit će puno lakše.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MARLES 12.02.2016.

    Onaj Gordić kakti play neki,je ocajan,kao i Walker,al brate mili White i Pilepic su toliko losi da je to ocajno,boje se svoje sjene a imaju one face kao neke fajterske,a papci obicni,al Pilepic si je dobar sa Mrsicem i Mrsic mu "vjeruje"...Pre loše!Bilan Arapovi Zganec Pullen su jedini koji su na razini igraca Eurolige..

  • klošar1990 12.02.2016.

    Cedevita-umijetni klub bez povijesti i duše!

  • Roki Posavac 12.02.2016.

    Srpski Tigric

Komentiraj...
Vidi sve komentare