To je to što me zanima!

Đokovićev trening: Natjecali se Srbin, Hrvat i Amerikanac...

Srbin je brzinski riješio Čeha Adama Pavlašeka pa je imao vremena i za zabavu na treningu. A tamo je, otkako su mu u stožeru Mario Ančić i Andre Agassi, sve samo ne dosadno
Vidi originalni članak

Andre je obećao da će dotaknuti pod rukama do kraja Wimbledona, napisao je Novak Đoković uz fotografiju koju je objavio na svom Instagram profilu.

Srbin je brzinski riješio Čeha Adama Pavlašeka u drugom kolu Wimbledona 6-2, 6-2, 6-1 pa je imao vremena i za zabavu na treningu. A tamo je, otkako su mu u stožeru Mario Ančić i Andre Agassi, sve samo ne dosadno.

Nakon što su uoči Wimbledona zaigrali na balote, trojac se sad natjecao tko je gipkiji. 

Đoković, koji se polako vraća u formu iz dana kad je bio nepobjediv, s lakoćom je pobijedio Ančića i Agassija koji su davno ostavili rekete. Aggasi je došao u Đokovićem tim krajem svibnja,, a nedavno im se pridružio Mario Ančić.

Generacijski su Ančić i Đoković vrlo bliski, Mario ima 33, a Novak 30 godina.Jako su dobri prijatelji, a već je Ančić uskakao kao pripomoć nekadašnjem teniskom broju jedan. Prije dvije godine zagrijavao ga je uoči finala US Opena protiv Federera.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • hej dude 07.07.2017.

    jesu piškili jutros

  • Delije_KNN 07.07.2017.

    Ide Novak do kraja 100%.Najinteresantnije će biti u polufinalu kada bude razmontirao Pederera!

  • Orahova1 07.07.2017.

    Ljepo je vidjeti kad se ljudi slažu a vas ko j.

Komentiraj...
Vidi sve komentare