To je to što me zanima!

Okršaj posrnulih prvaka: Juve bez Mandžukića protiv Seville

Juventus će večeras od 20:45 nastaviti hod prema ponavljanju prošlosezonskog finala domaćom utakmicom protiv Seville u Ligi prvaka. Ne ide im u prvenstvu, ali...
Vidi originalni članak

Juventus je napravio iznenađenje kad je pobijedio Manchester City u prvom kolu. To inače ne bi bilo iznenađenje jer je finalist prošlogodišnjeg LP-a pobijedio nekog u grupnoj fazi, ali iznenađenje je ako se zna da ista ta momčad u talijanskom prvenstvu ima najlošiji start u zadnjih 50 godina.

Juve je doživio velike promjene na terenu odlaskom tri glavna igrača - Pirla, Vidala i Téveza, a Massimiliano Allegri još nije uspio pronaći čarobnu formulu i kemiju u momčadi.

Juventus u šest kola Serie A ima samo jednu pobjedu, pet bodova i nalazi se na 15. mjestu ljestvice. Sevilla je u sličnim problemima. Prodala je najboljeg napadača, Baccu, dovela neka nova pojačanja, a trener Unai Emery nije uspio povezati pojačanja i “staru gardu” na pravi način.

Andalužani, kao i Torinezi, imaju samo jednu pobjedu u šest prvenstvenih kola te se nalaze na 16. mjestu Primere. Vrlo neobična situacija za prošlogodišnjeg pobjednika EL-a. Unatoč svim problemima, obje momčadi sve će dati kako bi pobijedile u današnjem susretu.

I Juventus i Sevilla su u LP-u startali pobjedama i večeras će na stadion Juventusa istrčati kao dvije najbolje momčadi u svojoj skupini, ovogodišnjoj “skupini smrti”. Čeka nas vrlo zanimljiva, taktički i tehnički potkovana utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • forza_juve 30.09.2015.

    forzaaa juve !!

  • jack07 30.09.2015.

    večeras Sevilla gazi :)

  • user_426500 30.09.2015.

    Igrajte ne staru damu,pojacani neigranjem djilkoša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare