To je to što me zanima!

"Okršaj titana": Iniesta je za nijansu bolji od Xavija...

Robert Prosinečki i Goran Vučević ocjenjuju dva fantastična igrača, pokretačku snagu Barcelone i španjolske reprezentacije, 'titane' Iniestu i Xavija
Vidi originalni članak
INIESTA - GENIJALAC KOJEG NISU 'SHVAĆALI'
Tek kad je zabio na Stamford Bridgeu i odveo Barcelonu u finale Lige prvaka, Andresu Iniesti priznali su da zaista mnogo vrijedi. Iz utakmice u utakmicu vukao je Barcelonu, proigravao, uzimao lopte, trčao, davao golove... Ali tek nedavno dobio je mjesto među najvećima.
- Moj stav o Andresu Iniesti mnogi znaju. To je čudo od igrača, među trojicom najboljih na svijetu - rekao je Robert Prosinečki, koji je u Barceloni imao sličnu ulogu kao što Xavi i Iniesta imaju u današnjoj momčadi.
Iako bi mu dao prednost pred Xavijem, Žuti tvrdi:
- Obojica su savršenstvo, čuda od nogometaša.

XAVI - MOTOR I MOZAK SVAKE MOMČADI
Za razliku od Inieste, njemu su vrlo brzo priznali genijalnost, a on iz utakmice u utakmicu dokazuje da nisu u krivu. Velikim dijelom i zbog njega Barca i reprezentacija izgledaju toliko moćno.
- Xavi je nevjerojatan igrač, sam vrh svjetskog nogometa. Kakav je u usporedbi s Iniestom? - rekao je bivši nogometaš Barce Goran Vučević, promislio i rekao:
- Nema apsolutno nikakve razlike. Nijedne. Oni su potpuno isti nogometaši, u svim segmentima vrhunski.
Vučevićeve su ocjene i bile takve. I jednom i drugom u svim segmentima igre dao je jednaku ocjenu.

VUČEVIĆ OCJENJUJE
Jako mi je teško usporediti ove nogometaše. Oni su nevjerojatni igrači, obojica su gotovo savršeni. A ako me pitate za ocjenu i tko je bolji, ne mogu odgovoriti. Jer oni su za mene identični.

PROSINEČKI OCJENJUJE
Dajem Iniesti prednost pred Xavijem u dva segmenta. Andres za nijansu bolje dribla i brži je od Xavija. Xavijeva je prednost što ima nevjerojatan “zadnji pas” i u tome je bolji od Andresa Inieste.
Idi na 24sata

Komentari 10

  • jocika 15.03.2010.

    nema veze tko je od njih bolji! njih dvojica su u biti ekipa unutar ekipe,zajedno odlično funkcioniraju!

  • stipe_du 15.03.2010.

    obojica su velemajstori ali ima jedna cinjenica a to je da oduvijek igraju zajedno sto je velika stvar i prednost, kada bi promijenili klubove onda bi se vidjelo tko je zaista bolji!!seedof je preteća svih njih i zasada najveci svih vremena veznjak sto govore i trofeji!!

  • ace rimmer 15.03.2010.

    Bolji su Granero i Lass

Komentiraj...
Vidi sve komentare