To je to što me zanima!

Olić se oprostio uz asistenciju i "olu" s tribina Allianz Arene...

Prijateljskom utakmicom protiv nizozemske reprezentacije nogometaši Bayerna završili su sezonu, a Ivica Olić i Danijel Pranjić oprostili su se od bavarskih navijača
Vidi originalni članak

Uoči utakmice svi su oni dobili cvijeće od predsjednika Rummeniggea, a Olić je dobio najveći aplauz. Angažman igrača otkrivao je kako se radi o posljednjoj utakmici sezone, samo je neumorni Ola igrao kao da je opet u finalu Lige prvaka. 

Asistirao je Petersenu za 2-2, a u 72. minuti je izašao iz igre, ponovno uz ovacije, ali i “valove”. Skoro 30.000 navijača ubrzo je počelo raditi “olu” za našeg Olu, a koliko su ga navijači voljeli pokazuje i velika hrvatska zastava razvijena na dijelu tribine s najžešćim bavarskim tifozima.

Golom Marija Gomeza u završnici Bayern je slavio 3-2, pa je Arjen Robben još jedanput s Allianz Arene otišao kao gubitnik. On je igrao za Nizozemsku, a navijači su ga pozdravili dvojako. Kad se počeo zagrijavati su mu pljeskali. Kad je ulazio, čuo se i pljesak i zvižduci, a kad bi taknuo loptu, skoro svi su zviždali.

- Iznenadio me odnos nekih navijača prema njemu - prokomentirao je Jupp Heynckes.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • IvanKlanac 23.05.2012.

    Ovi dresovi Bayerna su predobri

  • matrix123 23.05.2012.

    koja golcina Kroosa..olaaaa care sretno u Wolfsburgu.

  • vedii888 23.05.2012.

    Bezvezna prijateljska utakmica

Komentiraj...
Vidi sve komentare