To je to što me zanima!

Olić: Brazil ima moćnu obranu, ali ne čine ju nikakvi svemirci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mislio sam da neće biti jačeg Brazila od onoga sa SP-a u Njemačkoj. Ronaldinho, Ronaldo, Kaka... Krivo sam mislio, očito. Ovaj današnji Brazil ima bolju obranu...
Vidi originalni članak

Možda sam dužnik u reprezentaciji, priznao je Ivan Perišić , član njemačkog Wolfsburga .

- Čini mi se kao da osjećam neko opterećenje, kao da vučem neki uteg koji me koči, vjerujem da ću se sada toga riješiti - dodao je nogometaš koji je imao sjajnu polusezonu u duetu s našim Ivicom Olićem .

- Očito je da u reprezentaciji nisam sto posto opušten. Na pripremama u Bad Tatzmannsdorfu će i to nestati. Budite sigurni - uvjerava nas Perišić.

Njegov suigrač Ivica Olić drži da su zajedno imali sjajnu sezonu.

- Mi smo s utakmicama prestali 10. svibnja. Odmarali smo se nekih desetak dana. Čak se i zapitamo zašto ćemo opet na pripreme, a do jučer smo igrali utakmice. Pitamo sami sebe zašto jednostavno ne ostati u ritmu i nastaviti tamo gdje smo stali. No, nakon samo dva treninga ovdje vidimo da krivo razmišljamo. Evo, već osjećamo kako smo se malo zapustili i kako nam je potrebna dobra pripremna baza da budemo na pravoj razini. Evo, jučer prije gledanja finala Lige prvaka većina nas se istezala od umora . Dakle, dobro se radi! Ovo je vrijeme gdje se nešto da još napraviti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivica Olić priznaje i neke svoje " zablude "...

- Mislio sam da neće biti jačeg Brazila od onoga prije osam godina sa SP -a u Njemačkoj. Ronaldinho , Ronaldo , Kaka ... Krivo sam mislio, očito. Ovaj današnji Brazil ima bolju obranu, no nije sastavljen od svemiraca . Ipak, jedno je sigurno, mi moramo biti pravi. I onda sam siguran da imamo šanse, pa sve da je to najbolji Brazil svih vremena.

Uz najiskusnijeg Olića stajao je Duje Čop . Njemu je možda najteže. On ne zna hoće li vidjeti Brazil?

- Iskreno, ne zamaram se uopće. Boravak ovdje među ponajboljim igračima na svijetu shvatio sam kao veliku nagradu i priznanje. Ako odem s njima prema Brazilu bit će sretan, ako ne odem neću biti depresivan. Jednostavno, uživam u trenutku, to je i tajna života !

Idi na 24sata

Komentari 30

  • fumarci 26.05.2014.

    Ljudi to je ipak Brazil koji je uz to i domacin, sjetimo se samo kakve su uspjehe imale sranje od ekipa npr. Grcka ili Juzna Koreja samo sta su bile domacini. Brazil je strasno jak da igra i bilo gdje na svjetu a kamoli kod kuce. Cjeli Svijet ce nas gledati na toj prvoj utakmici i nadam se da cemo se predstaviti u najboljem svjetlu, ali mi smo Underdog

  • strmi007 25.05.2014.

    sve je moguće,pogotovo što imaju dupina za penale iznuditi

  • diablopula 25.05.2014.

    po igračima ovaj Brazil je jak ali ne posebno impresivan, mislim da su najjaču repku imali 2002. sa Ronaldom, Rivaldom, Ronaldinhom, Roberto Carlosom, Cafuom, Luciom i ostalima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare