To je to što me zanima!

Olić: Golovi su mi najvažniji, a u napadu mi je najugodnije

Golovi su važni svakom napadaču i premda ne bih slavio u nedjelju, naravno da bih volio zabiti HSV-u, rekao je Ivica Olić uoči gostovanja Wolfsburga u Hamburgu
Vidi originalni članak

Wolfsburg će u nedjelju u sklopu 32. kola Bundeslige gostovati u Hamburgu. Bit će to prilika da Ivica Olić zaigra pred navijačima koje je uveseljavao dvije i pol godine, koliko je nosio dres HSV-a.

S Bayernom je triput igrao u Hamburgu, a dva puta je zabijao bivšem klubu. U posljednje vrijeme igra u odličnoj formi, zabio je sedam golova u osam utakmica, pa nije isključeno ni da HSV-u zabije u dresu 'vukova'.

- Ponovno igram na mjestu napadača, a tu se osjećam najugodnije. Golovi su važni svakom napadaču i premda ne bih slavio u nedjelju, naravno da bih volio zabiti HSV-u. Svi koji me poznaju, znaju da uvijek dajem sve za svoj klub - rekao je Olić kojem su navijači HSV-a ostali u lijepom sjećanju.

- Navijači mi nikad nisu zviždali. To me je impresioniralo. Za mene je atmosfera u Hamburgu jedna od najboljih u ligi.

Za kraj je Olić rekao kako njegova djeca još uvijek okolo trče u dresu HSV-a.

- U Hamburgu sam proveo prekrasno razdoblje života. Nikad ga neću zaboraviti. Moja supruga i djeca su još uvijek zaljubljeni u grad i klub, prate sve što se događa. Djeca još uvijek trče okolo u dresu HSV-a - zaključio je Olić u razgovoru za Hamburger Morgenpost.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • programko 05.05.2013.

    OLA je SRCE svake ekipe u kojoj je igrao ma nema igraca kao on koji bi i zadnji atom snage dao za loptu i cijelu ekipu ,mandzo je sve kopirao od ole i vide se rezultat da nema noliko truda i trke nebi uspio ni u zg, dinamu pa ni u bayernu a kamoli u repki.dao bog njima dvojici samo sto vise zdravlja i nek ovako nastave.zivjeli moji brodzani jer sam nekad igrao protiv njih u 2.hnl.ola majstreeeeee

  • Ruthless4Life 04.05.2013.

    majstor zanata

  • chelseaMG 04.05.2013.

    kad si napadač. hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare