To je to što me zanima!

Olić je nešto bolje, ali morat će ipak na pretrage u München

Iako nije došlo do napuknuća zadnje lože, već samo grča mišića, Ivica Olić će u ponedjeljak ujutro otići na detaljne pretrage u München. Stanje će se znati u utorak
Vidi originalni članak

Nakon što je u drugom poluvremenu prijateljske utakmice protiv Norveške Ivica Olić izašao iz igre, dr. Jurica Rakić javio nam je da je došlo do grča mišića u zadnjoj loži. No iako nema znakova napuknuća, hrvatski napadač morat će na dodatne pretrage.

Prema izvješću sa službene stranice HNS-a Olić se prema subjektivnom dojmu osjeća bolje, no u ponedjeljak će jutarnjim letom krenuti za München,  u pratnji dr. Zorana Bahtijarevića te će napraviti kompletnu dijagnostiku u klinici dr. Hans-Wilhelma Müller-Wohlfahrta, liječnika koji se dugi niz godina brine o zdravstvenom stanju hrvatskog reprezentativca.

Više o stanju ozljede našeg napadača znat će se u utorak nakon čega će se utvrditi kakav je zdravstveni karton uoči sve bližeg Europskog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Bayern 04.06.2012.

    Mladen Petric sad kad imamo dobru sredinu i kad ga mogu hraniti loptama a Mladen zabijat GOLCINE........

  • rex112 04.06.2012.

    ALEHANDRO,ALEHANDRO!trebao bi znati da Kalinić ne putuje na euro.....)

  • ministar obrane 04.06.2012.

    Ne brine me ozljeda Olića, ni lagane ozlijede drugih igrača. Ne brine me tzv. neuigranost prve postave u prijatljeskim susretima. Brine me samo naša ekstra loša obrana sa Vidom, Šifom i Strinićem. Jedini imamo drugoligaša u prvoj postavi. To je jako loše..

Komentiraj...
Vidi sve komentare