To je to što me zanima!

Olma i Leipzig spasio je golman Herthe: Zabio si čudan autogol

Dani Olmo (22) odigrao je 58 minuta u remiju njegovog RB Leipziga (2-2) na domaćem terenu protiv Herthe. Imala je njegova momčad prednost od 2-1, ali Piatek je poravnao 8 minuta prije kraja
Vidi originalni članak

U susretu 28. kola njemačkog nogometnog prvenstva RB Leipzig i berlinska Hertha odigrali su 2-2, a susret je obilježila nevjerojatna pogreška gostujućeg vratara Runea Jarsteina.

Norveški golman je u 68. minuti sam sebi zabio gol za vodstvo domaćeg sastava od 2-1. Patrik Schick je pucao s ruba kaznenog prostora, Jarstein obranio, a potom desnom rukom nekako odbio loptu u mrežu.

Gosti su poveli u 9. minuti golom Marka Grujića, a izjednačio je Lukas Klostermann u 24. minuti. Hertha je u 63. minuti došla do prednosti, ali igračke nakon što je isključen Marcel Halstenberg.

FOTO: MJERE SIGURNOSTI Post korona problemi: Leipzig posudio opremu od aerodroma

Međutim, RB Leipzig je s igračem manje okrenuo rezultat nakon Jarsteinova 'poklona'. Ipak, Hertha je uspjela izjednačiti u 82. minuti iz kaznenog udarca kojeg je realizirao Krzysztof Piatek. Prekršaj je skrivio Ademola Lookman srušivši neopreznim startom Matheusa Cunhu. Za domaći sastav je do 58. minute igrao Dani Olmo.

Za RB Leipzig je to bio već četvrti remi u posljednjih pet susreta, dok je Hertha i treću utakmicu nakon nastavka prvenstva bez poraza. U prva dva susreta dva su puta slavili. Na ljestvici vodi Bayern sa 64 boda, Borussia Dortmund je druga sa 57 bodova, dok RB Leipzig na trećem mjestu ima 55 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • violetmind 28.05.2020.

    Aj vi olmo više dosadni ste!ajmo minusi🤔

  • Quizzy 27.05.2020.

    Leipzig više voli x odigrat nego red bull popit.😂 Umjesto da sad pobjeđuju da bi imali šanse za titulu oni gube bodove u ovakvim utakmicama.

  • RobertC 27.05.2020.

    taj neki Olamo lik, ko je to? i zasto je bitan kad god rb Leipzig igra?

Komentiraj...
Vidi sve komentare