To je to što me zanima!

Olmo će biti najskuplji ikad, tko ga želi mora izvaditi 30 mil. €

Cijena mu je u ožujku na Transfermarktu skočila na 15 milijuna eura, a vrijedio je samo 300 tisuća eura kad je priključen prvoj momčadi Dinama 2015. Bit će skuplji i od Marka Pjaca koji je plaćen 23 milijuna eura
Vidi originalni članak

Mnogi su se podsmjehivali u ljeto 2014. godine. Kakav je to igrač koji sa 16 godina dolazi iz Barcelone u Dinamo?! Pa da išta vrijedi, ne bi ga se Katalonci odrekli, tako se pričalo kad je Dani Olmo Kataloniju odlučio zamijeniti našom prijestolnicom.
Pet godina poslije, svi su oduševljeni s onim što na terenu pokazuje ovaj igrač. Čudesan je taj Dani Olmo, čudesna je bila njegova sezona s Dinamom, a klasu, talent i znanje, pokazuje i na Europskom prvenstvu U-21. Španjolsku plavi “genijalac” vodi prema naslovu europskog prvaka.


Da, baš je on vodi prema naslovu. Bez njega u momčadi izgubili su prvu utakmicu od Talijana, a onda je napokon dobio priliku protiv Belgije. Zabio je Belgijcima, asistirao protiv Poljske i onda opet zabio Francuzima u polufinalu. Kakvo blago u svojoj momčadi ima Dinamo, ali jasno je kako ne još zadugo. Realno, teško je očekivati da Olmo odigra još poneku minutu za hrvatskog prvaka.

Cijena mu je u ožujku na Transfermarktu skočila na 15 milijuna eura, a vrijedio je samo 300 tisuća eura kad je priključen prvoj momčadi Dinama prije četiri godine. Marko Pjaca je prije tri godine u Juventus prodan za 23 milijuna eura. Postao je HNL rekorder i, naravno, Dinamov rekorder, ali gotovo je sigurno kako će Dani Olmo biti najskuplji “modri” igrač ikad. Spominje se i povratak u Barcelonu, htjeli bi Katalonci igrača koji je u njihovom omladinskom pogonu proveo sedam godina.


Želi ga Barcelona, ali i mnogi drugi važni i veliki europski klubovi. Sa sjajnim partijama na Euru cijena mu je sigurno još skočila. Klub koji ga želi će Dinamu morati platiti 30, a možda i više milijuna eura.


- Presretan sam zbog njega, a na ovakve njegove igre gledam kao i na svoj vlastiti uspjeh. Ma ovo je veliki uspjeh svih nas, cijelog kluba, a velika je stvar što će Dinamo imati svog igrača u finalu Europskog prvenstva - kaže Nenad Bjelica i dodaje:
- Nisam niti očekivao da Olmo i u novoj sezoni bude igrač Dinama. Treba biti iskren i realan, mislim kako je on sada potpuno sazrio. I ljudski i igrački, te da mu je sada vrijeme za ozbiljan iskorak. A koliko Dinamo planira utržiti na svom najboljem igraču?
- Haha, budite sigurni, nećemo ga nikome pokloniti - sa smiješkom je završio Bjelica.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • neverane 29.06.2019.

    Zaokružite na milijardu.

  • lbarundi 29.06.2019.

    Najvažnije je da Dinamo niti približno nema zamjenu za njega i sigurno će se njegov odlazak jako osjetiti u igri. Mislim da ćemo biti slabiji za 40%.

  • antonio45 29.06.2019.

    Sve ce to cika mamicu u dzep😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare