Obavijesti

Sport

Komentari 129

Olmo će biti najskuplji ikad, tko ga želi mora izvaditi 30 mil. €

Olmo će biti najskuplji ikad, tko ga želi mora izvaditi 30 mil. €
1

Cijena mu je u ožujku na Transfermarktu skočila na 15 milijuna eura, a vrijedio je samo 300 tisuća eura kad je priključen prvoj momčadi Dinama 2015. Bit će skuplji i od Marka Pjaca koji je plaćen 23 milijuna eura

VIDEO

Mnogi su se podsmjehivali u ljeto 2014. godine. Kakav je to igrač koji sa 16 godina dolazi iz Barcelone u Dinamo?! Pa da išta vrijedi, ne bi ga se Katalonci odrekli, tako se pričalo kad je Dani Olmo Kataloniju odlučio zamijeniti našom prijestolnicom.
Pet godina poslije, svi su oduševljeni s onim što na terenu pokazuje ovaj igrač. Čudesan je taj Dani Olmo, čudesna je bila njegova sezona s Dinamom, a klasu, talent i znanje, pokazuje i na Europskom prvenstvu U-21. Španjolsku plavi “genijalac” vodi prema naslovu europskog prvaka.


Da, baš je on vodi prema naslovu. Bez njega u momčadi izgubili su prvu utakmicu od Talijana, a onda je napokon dobio priliku protiv Belgije. Zabio je Belgijcima, asistirao protiv Poljske i onda opet zabio Francuzima u polufinalu. Kakvo blago u svojoj momčadi ima Dinamo, ali jasno je kako ne još zadugo. Realno, teško je očekivati da Olmo odigra još poneku minutu za hrvatskog prvaka.

Cijena mu je u ožujku na Transfermarktu skočila na 15 milijuna eura, a vrijedio je samo 300 tisuća eura kad je priključen prvoj momčadi Dinama prije četiri godine. Marko Pjaca je prije tri godine u Juventus prodan za 23 milijuna eura. Postao je HNL rekorder i, naravno, Dinamov rekorder, ali gotovo je sigurno kako će Dani Olmo biti najskuplji “modri” igrač ikad. Spominje se i povratak u Barcelonu, htjeli bi Katalonci igrača koji je u njihovom omladinskom pogonu proveo sedam godina.


Želi ga Barcelona, ali i mnogi drugi važni i veliki europski klubovi. Sa sjajnim partijama na Euru cijena mu je sigurno još skočila. Klub koji ga želi će Dinamu morati platiti 30, a možda i više milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


- Presretan sam zbog njega, a na ovakve njegove igre gledam kao i na svoj vlastiti uspjeh. Ma ovo je veliki uspjeh svih nas, cijelog kluba, a velika je stvar što će Dinamo imati svog igrača u finalu Europskog prvenstva - kaže Nenad Bjelica i dodaje:
- Nisam niti očekivao da Olmo i u novoj sezoni bude igrač Dinama. Treba biti iskren i realan, mislim kako je on sada potpuno sazrio. I ljudski i igrački, te da mu je sada vrijeme za ozbiljan iskorak. A koliko Dinamo planira utržiti na svom najboljem igraču?
- Haha, budite sigurni, nećemo ga nikome pokloniti - sa smiješkom je završio Bjelica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića