To je to što me zanima!

Olmo: Hrvatska i Španjolska igrat će u finalu Mundijala

Kao što smo željeli pobijediti Kostariku i Njemačku, tako želimo i Japan. Nećemo kalkulirati. Pobjedom idemo u osminu finala, to je cilj, rekao je Olmo
Vidi originalni članak

Iako je na početku sezone imao problema s ozljedama, Dani Olmo konačno je ušao u kontinuitet i zasjao u punom sjaju. Ponajbolji je igrač Španjolske na Svjetskom prvenstvu u Katru. Zabio je u pobjedi protiv Kostarike (7-0), no još više oduševio maestralnim potezima i prodorima. 

Španjolci se još nisu plasirali u osminu finala, a to će imati priliku napraviti u četvrtak. U posljednjem kolu grupne faze od 20 sati igraju protiv Japana te će im i bod biti dovoljan. Taj susret najavio je Dani Olmo i oduševio hrvatske navijače. 

- Tko će igrati u finalu Svjetskog prvenstva? Hrvatska - Španjolska, a Španjolska će pobijediti - kazao je simpatični Dani na press konferenciji. A mi ćemo reći - može! Neka ti se riječi obistine. 

Dinamo ga je primio dok je još bio dijete i lansirao ga u orbitu. Razvio se u maestralnog igrača, od 2020. godine član je Leipziga i pitanje je trenutka kada će sijevnuti ponuida nekog europskog diva. Dinamo je klub u njegovom srcu, prati sve utakmice i navija za 'modre', a Hrvatska je njegova druga domovina koju voli i poštuje. I to se ne libi ni reći ni pokazati. Uoči utakmice Hrvatske i Kanade susreo se s izbornik Zlatkom Dalićem i poželio 'vatrenima' sreću. 

A baš se naša skupina F i skupina E u kojoj je Španjolska križaju u osmini finala. Kako bi se Olmova želja ispunila, obje reprezentacije trebali bi osvojiti svoje skupine ili biti druge. Prije godinu dana susreli smo se u osmini finala Eura, bila je to posebno emotivna utakmica za Danija. 

- Kao što smo željeli pobijediti Kostariku i Njemačku, tako želimo i Japan. Nećemo kalkulirati. Pobjedom idemo u osminu finala, to je cilj - rekao je Olmo.

Furija je na koračić od osmine finala. Ispast će samo ako izgubi od Japana i ako Kostarika sruši Njemačku, što bi ipak graničilo s čudom. No, Saudijska Arabija pobijedila je Argentinu, Japan Nijemce. Čuda su na ovome Mundijalu ipak moguća.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Dojč marka 30.11.2022.

    Pozlatile ti se riječi i Hrvatska pobjedi🇭🇷3:1🇪🇸

  • muke mi ježove 30.11.2022.

    Ako je netko bio dobar trener to su onda njegovi roditelji,jer su odgojili prekrasnog čovijeka

  • iggy-zg 30.11.2022.

    moze

Komentiraj...
Vidi sve komentare