To je to što me zanima!

Olmo se u suzama oprostio od suigrača i otišao s priprema...

U 8.15 se oprostio sa suigračima i rekao im da odlazi na doručku te otišao prema Zagrebu finiširati svoj odlazak iz Dinama. U srijedu navečer dobio je jasne signale da je sve dogovoreno s Leipzigom
Vidi originalni članak

Čini se da je sagi oko eventualnog transfera Danija Olma (21) došao kraj. Možemo maknuti prefiks eventualno jer je Španjolac spakirao kofere i već napustio Rovinj!

U 8.15 se oprostio sa suigračima i rekao im da odlazi na doručku te otišao prema Zagrebu finiširati svoj odlazak iz Dinama. U srijedu navečer dobio je jasne signale da je sve dogovoreno, a nova destinacija trebao bi biti RB Leipzig koji je navodno povećao prvotnu ponudu od 16 milijuna eura koja nije iz cipela izula čelnike "modrog" kluba.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Teško mu je pao odlazak, rasplakao se, bilo je emotivno.

Pripreme odrađivao profesionalno

Da će otići postalo je jasno nakon što ga je trener Nenad Bjelica ostavio na tribini, točnije na zidiću, za utakmicu s Lokomotivom. I idući dan propustio je Slovacko i bilo je jasno da se nešto kuha.

Barcelona je duga držala "pole position" za njegovo dovođenje, navodno su poslali i nekakvu ponudu od 10 milijuna eura, ali sve je ostalo na tome. Potom ga je žarko želio Milan, ali igrač baš nije bio zainteresiran za odlazak u tako nesređenu sredinu, a ni financijski uvjeti za Olma i njegove agente (tražili sedam milijuna eura naknade) nisu bili zadovoljavajući.

Ovih dana u eter je "iscurila" priča da su za Olma zainteresirani engleski Wolvesi i njemački Leipzig, a ovi potonji bili su najkonkretniji.

Idi na 24sata

Komentari 143

  • jami089 24.01.2020.

    Bilo je ljepo gledati tvoje igre.Sretno u budućoj karijeri.

  • 23.01.2020.

    Fantastičan odabir kluba,ali ovi novci su smiješni...

  • LOLNeki 23.01.2020.

    Sretno, pošteno je igrao za ovaj klub kao da je rođen u Zagrebu i nikada nije odbio igrati kada ga se nije prodalo, kao neki. Jako simpatičan lik a ima i dobrog oca koji mu daje dobre savjete. Odabir kluba nije loš, očito je birao gdje će igrati i moći se dalje razvijati na višoj razini, u svakom slučaju bolje nego propali Milan. Jedino mi cijena ne odgovara, svaka čast bonusima ali 18 milijuna nije nikakav novac danas za mladog kvalitetnog igrača. Nisam siguran da li Olmu ugovor istječe na ljeto, ako je tako onda razumijem transfer jer bi onda Dinamo ostao bez ičega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare