To je to što me zanima!

Olmo uoči Kanade uz Hrvatsku: Želim vam sve najbolje sutra!

Hvala vam puno! Želim vam sve najbolje sutra i na vašem putu na Svjetskom prvenstvu. Ajmo Vatreni, napisao je na društvenim mrežama bivši dinamovac Dani Olmo
Vidi originalni članak

Bivši Dinamovac i španjolski reprezentativac Dani Olmo (24) debitirao je na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Katru te zabio prvi gol u najvećoj pobjedi Španjolske na mundijalima protiv Kostarike (7-0). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uoči nedjeljnog dvoboja Hrvatske i Kanade u drugom kolu skupine F, Zlatko Dalić srdačno se pozdravio s jednim od najboljih igrača 'furije', Danijem Olmom, koji je nakon susreta s hrvatskim izbornikom na društvenim mrežama poželio 'vatrenima' puno sreće. 

"Hvala vam puno! Želim vam sve najbolje sutra i na vašem putu na Svjetskom prvenstvu" Ajmo Vatreni", napisao je bivši dinamovac na Twitteru.

Olmo je za Hrvatsku imao same riječi hvale u nedavnom intervjuu za Diario As u kojem je na pitanje koju momčad preferira na ovom SP-u spomenuo upravo Dalićeve odabranike. 

- Poznajem igrače iz dosta momčadi, a nakon Španjolske stvarno mi se sviđa Hrvatska. Modrić je neki drugi nivo. Kako čita igru, kako kontrolira loptu... On je jedan od igrača na koje obraćam pozornost kako igra kao veznjak na središnjoj poziciji - kazao je. 

Olmo je u Dinamu igrao od 2015. godine, a pet godina kasnije prešao je u redove Leipziga s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor. 

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ksenofobnirvat 27.11.2022.

    Vide ovog naseg rvata, svi misle spanjolac a on rvat vrli nas iz hercegovine:)

  • ZVIJEZDICA_2 27.11.2022.

    Olmo je car i više voli Hrvatsku nego puno onih koji žive u toj zemlji. Svaka čast i puno sreće i zdravlja u karijeri.

  • JensenColt 27.11.2022.

    i Al Hilali iz Saudijske Arabije je uz nas, kakve veze sad ima što je ovaj španjolac uz nas???? Čemu ovaj članak????

Komentiraj...
Vidi sve komentare