To je to što me zanima!

Olmo: Zahvalan sam što mogu igrati u velikom klubu Dinamu

Fokusiran sam na nove klupske izazove i Ligu prvaka, a sve ostalo, uključujući priče o prelasku u Atletico, stvar je prošlosti. Budem li pravi u Dinamu stići će poziv i u španjolsku A reprezentaciju, kaže Olmo
Vidi originalni članak

Dinamov katalonski dragulj Dani Olmo (21) za madridski As govorio je o Dinamu, prijelaznome roku, prošlim i budućim prijelaznim rokovima te mladoj i A španjolskoj reprezentaciji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Rekao sam već nekoliko puta: u Dinamu sam sretan. Fokusiran sam na nove klupske izazove i Ligu prvaka, a sve ostalo je stvar prošlosti. Sretan sam i zahvalan što mogu nositi dres Dinama! - pričao je Olmo.

Ljetos se naveliko pisalo kako bi vrlo lako mogao kod Simeonea, u Atletico Madrid.

- To su pitanja kojima se bave moj otac i menadžer. Nije tajna da želim jednom igrati u nekom od najjačih svjetskih klubova. Ali i sada sam u velikom klubu, igram u Ligi prvaka. Znam da ću do konačnog cilja doći samo maksimalnim radom u Dinamu u kojem sam jako sretan.

O reprezentaciji...

- Čast mi je biti kapetan španjolske mlade reprezentacije, a seniorska reprezentacija je san i tome se nadam. To je konačni cilj. Ako budem dobar u Dinamu, dobit ću svoju priliku i u A reprezentaciji.

Osvajanje U-21 Eura bilo je ostvarenje snova u ovom dijelu karijere.

- Taj osjećaj velikog priznanja u zemlji iz koje dolazim jako je lijep. Sanjao sam da osvajam nešto veliko i stvarno je sjajan osjećaj kad se to dogodi. Od svih igrača koji su bili na turniru ja sam možda onaj kojeg se najmanje poznavalo jer ne igram u domovini nego u klubu kojeg ovdje ljudi nemaju toliko prilike gledati - rekao je Dani Olmo za As.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 09.10.2019.

    mi smo zahvalni i ponosni što igraš za naš klub, hvala Dani

  • nikker 08.10.2019.

    Olmo Legendo, bayern se dobro za hebo sto te nije doveo!

  • mban21 08.10.2019.

    Ajde mali oladi od Dinama ima sto kvalitetnijih slavnijih i boljih momćadi u Europi a na tvoju žalost i igraća od tebe ne stotinu nego petsto i boljih i perspektivnijih a uvjek je bilo i bit će kad si najbolji u malom klubu misliš da jesi nešto

Komentiraj...
Vidi sve komentare