Obavijesti

Sport

Komentari 26

Olmo: Zahvalan sam što mogu igrati u velikom klubu Dinamu

Olmo: Zahvalan sam što mogu igrati u velikom klubu Dinamu
3

Fokusiran sam na nove klupske izazove i Ligu prvaka, a sve ostalo, uključujući priče o prelasku u Atletico, stvar je prošlosti. Budem li pravi u Dinamu stići će poziv i u španjolsku A reprezentaciju, kaže Olmo

VIDEO

Dinamov katalonski dragulj Dani Olmo (21) za madridski As govorio je o Dinamu, prijelaznome roku, prošlim i budućim prijelaznim rokovima te mladoj i A španjolskoj reprezentaciji.

Pokretanje videa...

00:50

- Rekao sam već nekoliko puta: u Dinamu sam sretan. Fokusiran sam na nove klupske izazove i Ligu prvaka, a sve ostalo je stvar prošlosti. Sretan sam i zahvalan što mogu nositi dres Dinama! - pričao je Olmo.

Ljetos se naveliko pisalo kako bi vrlo lako mogao kod Simeonea, u Atletico Madrid.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To su pitanja kojima se bave moj otac i menadžer. Nije tajna da želim jednom igrati u nekom od najjačih svjetskih klubova. Ali i sada sam u velikom klubu, igram u Ligi prvaka. Znam da ću do konačnog cilja doći samo maksimalnim radom u Dinamu u kojem sam jako sretan.

CLASIFICATORIO SUB 21 DE EUROCOPA 2021 ENTRE ESPA„A Y MONTENEGRO

O reprezentaciji...

- Čast mi je biti kapetan španjolske mlade reprezentacije, a seniorska reprezentacija je san i tome se nadam. To je konačni cilj. Ako budem dobar u Dinamu, dobit ću svoju priliku i u A reprezentaciji.

Osvajanje U-21 Eura bilo je ostvarenje snova u ovom dijelu karijere.

- Taj osjećaj velikog priznanja u zemlji iz koje dolazim jako je lijep. Sanjao sam da osvajam nešto veliko i stvarno je sjajan osjećaj kad se to dogodi. Od svih igrača koji su bili na turniru ja sam možda onaj kojeg se najmanje poznavalo jer ne igram u domovini nego u klubu kojeg ovdje ljudi nemaju toliko prilike gledati - rekao je Dani Olmo za As.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića