To je to što me zanima!

Olmu se smiješi veliki transfer u Englesku, Dinamu novi milijuni

Mihailo Mudrik velika je želja Chelseaja, no čini se kako bi Ukrajinac trebao potpisati za Arsenal, a u tom slučaju Dani Olmo je prvi pick za njegovu zamjenu, tvrdi Daily Mail
Vidi originalni članak

Krilni napadač Šahtara Mihailo Mudrik (22) uskoro bi mogao postati novi igrač Arsenala u poslu od 100 milijuna eura. Sportski direktor ukrajinskog kluba Darijo Srna nalazi se u Londonu na pregovorima, a na drugoj strani Londona već se kuha potencijalna B opcija umjesto Mudrika.

Naime, mladi Ukrajinac želja je i Chelseaja koji ga želi u posljednji trenutak preoteti gradskom rivalu, a rezervna je opcija bivši nogometaš Dinama Dani Olmo (24), trenutačno u Leipzigu, piše Daily Mail.

Britanci pišu kako su "bluesi" već poslali upit Nijemcima za španjolskog reprezentativca koji je u 106 nastupa za Leipzig zabio 19 golova i 22 puta asistirao. Osim njega, na meti je i Marcus Thuram, kojem ugovor s Borussijom Mönchengladbach istječe na ljeto.

Olmo ima važeći ugovor s Leipzigom do lipnja 2024., a Dinamo će od idućeg njegova transfera dobiti 20 posto od razlike odštete i zarade koju je maksimirski klub za njega već dobio. Olmo je iz Dinama u Leipzig otišao 2020. za 19 miiljuna eura fiksne odštete uz razne bonuse.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Antitovar * *_708 07.01.2023.

    Tovarcici na aparatima !

  • rope87 07.01.2023.

    Dinamo institucija😍

  • peroprco 07.01.2023.

    Pa olmo je bolji od tog Ukrajinca,sve je stvar u pregovoraču koji prodaje igrača ili je menadžer taj koji kupi maslo,a rigate se Mamiću,jbtamam

Komentiraj...
Vidi sve komentare