To je to što me zanima!

Omeyer provocira: Finala se ne igraju, već dobivaju!

Francuski su rukometaši nakon odličnog nastupa 'kauboja' protiv Poljske umjereni u svojim izjavama za razliku od golmana Thieryja Omeyera
Vidi originalni članak

Finala se ne igraju. Ona se dobivaju, potpirio je vatru golman Thiery Omeyer uoči još jednog okršaja rukometnih divova u bečkom Stadhalleu. Iako osokoljeni uvjerljivom pobjedom nad Islanđanima Francuzi su za razliku od trofejnog golmana umjereniji u svojim izjavama. 'Kauboji' su ih natjerali da pregrizu jezik nakon što su odličnim nastupom svladali neugodne Poljake. Naš najbolji igrač Ivano Balić kao i u prošlim susretima ne očekuje lak posao.
- Francuska ima najbolju obranu i najboljeg golmana na svijetu. Bit će nam teško, jer nam je bilo teško i protiv agresivne poljske obrane.
Hrvatska se reprezentacija u kontinuitetu od 2005. do sad susretala s Francuskom u nokaut-fazi u svim natjecanjima. Uspiju li naši rukometaši napokon osvojiti europski naslov time bi zaokružili set zlatnih medalja na svim velikim natjecanjima (svjetski prvaci iz Portugala 2003., Olimpijski prvaci iz Atene 2004.) Sasvim je sigurno da su naši rukometaši ostvarili ogroman uspjeh s pomlađenom reprezentacijom plasmanom u finale, ali ovaj put idemo po zlato!

Idi na 24sata

Komentari 31

  • mayhem26 01.02.2010.

    Ajde umalo ih sjebala zemlja koja ima stanovnika ko pola Pariza.....Uostalom imamo i mi zlatnih medalja.......

  • ivanmatko76 31.01.2010.

    Odvratan prepotentan gad. Finala se ipak igraju, a kao i bilo koja druga utakmica gube ili dobivaju. Danas je imao dosta posla s našima, a nadam se da će na prvenstvima u Švedskoj i Srbiji konačno imati više lopti u mreži od našeg Alilovića.

  • proljeće 31.01.2010.

    omeyer dobio ti sidu,i ona se ne igra nego dobiva,gade usrani

Komentiraj...
Vidi sve komentare