To je to što me zanima!

Omišani nisu htjeli staviti logo kladionice na dres. Kad su ipak pristali, dodali i svoje sponzore

HNS-u su 12 kola slali žalbe, ali nakon što su im zaprijetili izbacivanjem iz lige, popustili su i stavili logo kladionice. Uz 'SuperSport' dodali su i logo drugih sponzora među kojima je i 'Turbo folk'
Vidi originalni članak

MNK Olmissum iz Omiša sklopio je sponzorski ugovor s HNS-om prema kojemu su se obvezali na dresovima imati logo kladionice 'SuperSporta', ali hrvatski klub odbijao je staviti službenog sponzora lige. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, jedan od najboljih hrvatskih futsal klubova smatra da promoviranje klađenja među maloljetnicima nije u skladu s društvenim, sportskim i moralnim načelima njihovog kluba zbog čega nisu poštovali sponzorski ugovor. 

BILO BI LUDO DA OVO PROPUSTIŠ! Kako do 88 eura i još 10 ekstra popusta koje vam 24 Oranž daje? Ovo su tri laka koraka!

HNS-u su 12 kola slali žalbe i zbog navedenog plaćali kazne, ali nakon što su im zaprijetili izbacivanjem iz lige, popustili su i stavili logo kladionice. 

Domišljati Omišani tako su uz logo 'SuperSporta' stavili i druge sponzore pa se na njihovom dresu našao logo 'Turbo folk', 'Super ljepilo', 'Super mama', 'Super XXX'. 

Prema članku 47. u Propozicijama natjecanja SuperSport HMNL piše da će svaki nastup na utakmici bez oznake na dresu biti sankcioniran. 

"Igrači koji nastupaju na prvenstvenim utakmicama obvezni su na desnom rukavu dresa imati oznaku – logo eventualnog sponzora Prve HMNL. Sponzor je obvezan pravovremeno osigurati oznake putem Komisije za mali nogomet I.O. HNS a. Svaki nastup na utakmici u dresu bez oznake smatrat će se povredom Propozicija i bit će sankcioniran od strane Disciplinskog suca", stoji u članku 47. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ante018 14.03.2023.

    Zivio ss, nadam se da ce sljedece godine prenosit i futsal

  • pegula jebe mater antitovaru 14.03.2023.

    Lipa nam je liga sve kladione kroje

  • tuti fruti 13 14.03.2023.

    Turbo folk koji su razarali hrvatsku bašte pravi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare