To je to što me zanima!

On je doista umislio da je epic: Cristiano ponovo kopira Broza!

Poslije remija Reala kod Barcelone (1-1), razloga za zadovoljstvo više su imali gosti iz Madrida koji su tako svoj niz neporaženosti produžili na 26 utakmica. CR je to obilježio 'tuđom' proslavom
Vidi originalni članak

Eh, taj Cristiano Ronaldo, dokle sve seže njegov ego... Poslije remija Reala kod Barcelone (1-1), razloga za zadovoljstvo više su imali gosti iz Madrida koji su tako svoj niz neporaženosti produžili na 26 utakmica. Portugalac je i nakon Barce slavio tuđom proslavom, onom Marcela Brozovića.

Gosti su se spasili Sergija Ramosa u 90. minuti na asistenciju briljantnog Luke Modrića, pa nakon utakmice to i obilježeno fotografijom na kojoj se slavi.

Podijelio je to Luka Modrić na svom Instagramu.

Podsjećamo, Marcelo Brozović bi možda imao što reći Portugalcu nakon ove utakmice jer mu je portugalski kapetan ukrao proslavu gola, odnosno kopirao je Marcelovu ideju nazvanu #EpicBrozo poslije hattricka Atleticu 19. studenog na Calderonu. 

I opet je to napravio...

Idi na 24sata

Komentari 29

  • dudlac111 04.12.2016.

    Zasto su KOVI dali da slika trebao je Ronaldo slikat

  • komentator__Luka 04.12.2016.

    a tko kaže da je on njega vidio i to pokupio,,,,jeste smiješni..........prije da se on sam sjetio kao i mnogi drugi u svijetu sigurno

  • d620 04.12.2016.

    da brozo je taj koji je epic, a cr7 samo pokusava biti kao on. ko vas placa za ovake gluposti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare