To je to što me zanima!

On je sve tamo! Trener Kiela u utakmici LP-a bio je - Duvnjak

Kako je trener Kiela Alfred Gislason morao na hitnu operaciju leđa, na klupu njemačkog velikana u utakmici s Kielcom u drugom kolu Lige prvaka sjeo je njihov ozlijeđeni kapetan - Domagoj Duvnjak
Vidi originalni članak

Rukometaši Kiela u velikim su problemima. Momčad je grozna, igra još lošija, kapetan Domagoj Duvnjak ozlijeđen, a sada je na hitnoj operaciji leđa završio i trener Alfred Gislason. Islandski stručnjak bit će van stroja neko vrijeme i momčad je preuzeo njegov prvi pomoćnik i dojučerašnji igrač Kiela Christian Sprenger, ali i - Domagoj Duvnjak.

Hrvatski kapetan i najbolji igrač Kiela u funkciji trenera sjedio je na klupi Kiela u teškom porazu od Kielca u drugom kolu Lige prvaka. Trudio se Dule, davao upute svojim suigračima, živcirao se, mahao, vikao, no bez ikakvog učinka, 'zebre' su stradale 32-21 i zapale u krizu iz koje će teško izaći. Barem dok se ne vrati Duvnjak. Na parket, ne na klupu.

- Jedina dobra stvar je što iduću utakmicu igramo u svojoj dvorani. Naši navijači moraju pomoći momčadi da izađe iz problema - rekao je trener/kapetan Kiela.

Njemački mediji pišu kako je upravo Duvnjakova ozljeda glavni krivac za najgori start Kiela u sezonu u posljednjih 15 godina.

'Čim nema Domagoja Duvnjaka, koji je ključan igrač Kiela, momčad je za klasu lošija', pišu Nijemci. 

Najjače je na udaru Gislason kojem mnogi predviđaju odlazak s klupe čim se oporavi od operacije iako mu čelnici kluba javno iskazuju podršku.

- Naravno da se sad pokreće pitanje trenera, no ja se ne predajem, to nije moj stil. Imamo još puno posla, radit ćemo, trenirati, jer ovo nije dobro - kaže Gislason kojem posao čuva naš Dule. Na klupi, a uskoro i na parketu...

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zlatan 10 26.09.2017.

    Ma momcad je uzdrmana do bola, a Miha Zarabec nije adekvatno pojacanje za Kiel, barem ne zasad..ne znam kako ce izac iz ovog svega ali nevjerovatno je da osim Damkea i golmana apsolutno cijela ekipa igra ispod svojih mogucnosti i svi guraju loptu pucaj ti ne ja..nesigurnost se vidi, neka inekcija, doza adrenalina ili sta vec treba se unjet u ekipu da bi proradili prije svega u odbrani gdje curi na sve strane i po meni su jedina ekipa koja nema klasicne odbrambene igrace kao svi drugi i Kilce je upravo to pokazalo u zadnjoj tekmi koliko su tu slabi

  • Iskrivljena antena 26.09.2017.

    Duvnjak je dobar igrač ali je sklon ozljedama nadam se da neće mahati bijelom zastavicom sa klupe kad naši budu griješili na Euru.

  • jule123 26.09.2017.

    Kiel nije ni 20% onoga sto je bio prije 5 godina. Navijam za Kiel vec jako dugo, ali jako su losi. Bilo koja ekipa u Bundesligi ih moze pobijediti, o Flensburgu i Loewenu da ne pricam. Politika kluba je strasno losa, imaju 2 najveci budzet od svih klubova u Europi, a Duvnjak im je jedino veliko ime i klubu. Forsiraju previse mlade igrace, pogotovo ove koji nisu dokazani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare