To je to što me zanima!

On je svoje 'odsvirao': Collina potjerao Carballa iz Francuske

U utakmici Portugala i Hrvatske bilo je podosta grubih faulova koje Španjolac nije sankcionirao kartonima, naročito onaj Renata Sanchesa nad Lukom Modrićem
Vidi originalni članak

Veličanstveni talijanski ćelavac Pierluigi Collina šef je sudačke komisije na Euru. Kao takvom, nije mu mogla promaknuti ne baš briljantna utakmica španjolskog suca Carlosa Velasca Carballa (45) između Hrvatske i Portugala u Bordeauxu.

Poslao ga je doma, on više neće suditi na francuskom Euru.

Hrvatsko 'oko sokolovo' Mateo Beusan, tvrdio je i prije naše utakmice osmine finala kako je riječ o jednom od najlošijih sudaca na prvenstvu. 

- Neka ga voda nosi - rekao je naš proslavljeni sudac na nacionalnoj televiziji.

U utakmici Portugala i Hrvatske bilo je podosta grubih faulova koje Španjolac nije sankcionirao kartonima, naročito onaj Renata Sanchesa nad Lukom Modrićem.

Osim njega, doma odlaze Turčin Cuneyt Cakir kao i Englez Martin Atkinson.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • 01.07.2016.

    Ništa od nas i dalje.Vidim da se uvijek čupamo i da nam je netko kriv,umjesto da priznamo da smo zajebali,vidimo gdje i naučimo nešto iz toga!Pa kaj repka nema psihologa?Naša ga treba obavezno!Da malo Modriča i Manđu spusti na zemlju i objasni im da nisu baš tako dobri kako igrači tenisa i badmintona piskaraju.

  • 01.07.2016.

    Nema sudac,ja sam igrao,taman te igrač ošamario,ako ne sudi dižeš se i igraš dalje,ne čudiš se i ne kukaš,suci su oduvijek radili greške i totalno je jadno i papčinski se vaditi na to,ako si bolji od nekoga ne može mu pomoč 10 sudaca i TOČKA!!!!JEBO VAS SUDAC,PLAČETE KO PIČKE,IGRAJTE!!!!!!!!!!!

  • Anamari_2 30.06.2016.

    Nama se to cesto desi da sudci nevide kad se gazi po nasim deckima i svaki put kad ispanemo e tek onda dijele otkaze za nepravdu

Komentiraj...
Vidi sve komentare