To je to što me zanima!

Ona je Rondino tajno oružje u meču za povratak UFC titule

Ronda Rousey i Amanda Nunes bore se 30. prosinca. Rousey je naučila lekciju nakon poraza od Holly Holm pa je angažirala Mikaelu Mayer koja će joj pomoći da vrati naslov u bantam kategoriji
Vidi originalni članak

Ronda Rousey vraća se u UFC. Amerikanka će pokušati vratiti pojas koji joj je brutalnim nokautom oduzela sunarodnjakinja Holly Holm. Rondi je to bio prvi poraz u karijeri nakon čega je priznala kako je razmišljala o samoubojstvu.

Ronda je do tada bila neporažena, nitko joj nije mogao ni blizu, a rijetke su borkinje koje bi ušle u drugu rundu s njom. Holm je u međuvremenu senzacionalno izgubila pojas od Mieshe Tate. No nije ga predugo zadržala...

Amanda Nunes preotela joj je naslov, a upravo se protiv Nunes Ronda vraća na veliku scenu i stigla je po ono što joj pripada.

Meč Ronde Rousey i Amande Nunes je 30. prosinca.

Rousey je u borbi protiv Holly Holm pokazala koliko joj nedostaje prava boksačka tehnika. Tu je Holm dominirala protiv Ronde koja je prva Amerikanka osvajačica olimpijske medalje u džudu (Peking 2008.).

Kako se isto ne bi ponovilo, Ronda je angažirala višestruku američku prvakinju u boksu Mikaelu Mayer. Ova 26-godišnjakinja ispala je u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Riju, a nastupila je u kategoriji do 60 kilograma. Mikaela se pohvalila na Instagramu nakon prvog sparing s bivšom prvakinjom bantam kategorije.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 24.10.2016.

    A što se ti dečki u bikinijima k....če, a ni nemaju tu alatku?

  • rashomonn 24.10.2016.

    Deja vu ?! Po koji put isti članak ?

  • mikeHoncho 24.10.2016.

    Ni približno najkompletnija, standup joj je poprilično loš

Komentiraj...
Vidi sve komentare