To je to što me zanima!

One su prelijepe i pune novca: Šarapovoj 25 mil. $ godišnje...

Marija Šarapova, Wozniacki, Patrick, sestre Williams..., one najviše zarađuju među sportašicama. Američki poslovni magazin Forbes piše kao je Šarapova najbogatija
Vidi originalni članak

Zadovoljna sam. Moj život izgleda upravo kako treba. Nije sve u pobjedama na turnirima, rekla je Marija Šarapova nakon što je izgubila u ovogodišnjem finalu Wimbledona.

Pobjeđuje ili gubi, Ruskinji je zapravo svejedno. Forbes, američki poslovni magazin, procjenjuje da na godinu zaradi oko 25 milijuna dolara. I vodeća je sportašica u svijetu.

“Popularnost plavokose Marije nije nimalo opala od 2008. godine, kad je osvojila posljednju Grand Slam titulu. I dalje veći dio svoje zarade ona priskrbljuje izvan terena”, piše u tom poslovnom magazinu.

Među 10 najplaćenijih čak je sedam tenisačica. Na drugome mjestu je Caroline Wozniacki koja je, iako je mjesecima najbolja tenisačica svijeta, zaradila dvostruko manje od Šarapove. Atraktivna vozačica automobilskih utrka Danica Patrick nalazi se na trećemu mjestu, a tu su još sestre Williams, Clijsters...

Godišnje zarade sportašica:

Marija Šarapova - 25 milijuna dolara

Caroline Wozniacki - 13 milijuna dolara

Danica Patrick - 12 milijuna dolara

Ana Ivanović - 6 milijuna dolara

Idi na 24sata

Komentari 4

  • juran 04.08.2011.

    hmmmm, koju da izaberem?

  • Nesnošljivi 04.08.2011.

    Uuuu Danica je dukat!! ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare