To je to što me zanima!

Onesta: Mislim da Hrvati nisu baš previše sretni što nas vide

'Mislim da Hrvati nisu baš previše sretni što nas vide u četvrtfinalu. Ipak, dobro se poznajemo i to neće biti laka utakmica. To je rukometna zemlja sa sjajnim igračima'
Vidi originalni članak

U taboru francuske rukometne reprezentacije potpuno su posvećeni novom epskom dvoboju s Hrvatskom. Nikola Karabatić ne smatra da su 'trikolori' u prednosti zbog tradicije uspjeha u prethodnim utakmicama s 'kaubojima'.

- Prošlost je zatvoreno poglavlje, uostalom, svako natjecanje različito je u odnosu na ono prethodno - upozorava ponajbolji svjetski rukometaš, ali dodaje:

- Bio bih zadovoljan kad bismo natjecanje završili i s brončanom medaljom, ali imamo toliko uspomena na zlata da bi to bio puno manji uspjeh. Pobjede su nam postale poput droge!

Optimističan je i izbornik Claude Onesta koji najavljuje da su ostale još tri utakmice.

- Recite mi, koja je to reprezentacija odigrala sve utakmice na turniru u najboljem izdanju? Možda jedino Danska - odgovorio je francuski izbornik na kritike igre njegove reprezentacije i zatim nastavio:

- Živi smo, nemamo ozljeda i znamo igrati pod pritiskom u završnim utakmicama turnira.

Onesta tvrdi da su oni i dalje momčad koju svi žele pobijediti zbog njena pobjedničkog mentaliteta.

- Utakmice s nama za druge su momčadi ispit da vide mogu li nas pobijediti. Mislim da Hrvati nisu baš previše sretni što nas vide u četvrtfinalu. Ipak, dobro se poznajemo i to neće biti lagana utakmica. To je rukometna zemlja sa sjajnim igračima - zaključio je Onesta.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • ZlatkoMatković 22.01.2013.

    samo jednu nepobitnu činjenicu mogu reći da ih nismo htijeli vidjeti mi smo to mogli hladno napraviti.Onesta kao da nije gledo utakmice sa prvenstva baš??

  • bravo16000 22.01.2013.

    Onesta prdežu..

  • TinaCoyne 22.01.2013.

    Ako mi je netko antipatičan, onda je to ovaj lik! Daj čuj te izjave...aaaaaaa! Da poludiš!

Komentiraj...
Vidi sve komentare