To je to što me zanima!

Onesta: Samo zlato je uspjeh; Karabatić: Nismo siti medalja

Ništa osim zlata ne bi bio uspjeh. No, to nije razumno tvrditi, postoje jaki protivnici koji imaju adute, kaže izbornik aktualnih olimpijskih, svjetskih i europskih prvaka
Vidi originalni članak

Francuska je prvi favorit za novi naslov svjetskog prvaka. U većini kladionica su favoriti, a koeficijent se vrti oko 2,35. Hrvatska je odmah do njih, a tečaj je oko 5,85. Slijede Španjolska, Danska i Švedska. 

Iako su aktualni olimpijski, svjetski i europski prvaci, Francuzi žele još medalja i prvih mjesta.

- Nismo siti pobjeda, vrlo smo motivirani. Znamo koliko smo kvalitetni - rekao je Nikola Karabatić, ponajbolji svjetski rukometaš.

Kako stojimo u odnosu na Francuze znat ćemo na turniru na kojem su domaćini. Francuzi u polufinalu igraju s Argentinom, a Hrvatska s Južnom Korejom. Ako očekivano slave 'tricolori' i 'kauboji', odmjerit će snage u nedjeljnom finalu. 

Francuska će na SP-u u Švedskoj biti znatno oslabljena, igrat će bez Narcissea i G. Gillea. Ipak, njihov izbornik kaže kako je samo obrana naslova cilj.

- Ništa osim zlata ne bi bio uspjeh. No, to nije razumno tvrditi jer postoje jaki protivnici koji imaju svoje adute. 

Francuska je u skupini s Bahreinom, Egiptom, Njemačkom, Španjolskom i Tunisom.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Morska zvijezda_619 08.01.2011.

    ali svejedno... da sam na mjestu ovog trenera, slično bih razmišljala, jer stvarno teško njih može nešto razveseliti osim zlata.... makar vjerujem da ih u osvajanju zlata ipak možemo spriječit!!!! :) pozz

  • JankoBananko 08.01.2011.

    Postanite dio PowerPlay Manager zajednice! Najbolji ONLINE manager na webu! Od sportova zasad se nude hokej i nogomet, a uskoro dolazi i rukomet, formula 1, tenis.. Mnoštvo opcija poput treninga igrača, biranja taktika, gradnje stadiona i objekata, zaposlenici, odlična ekonomska strana u igri, sponzori, prodaja TV prava i još mnogo mnogo toga! Ne propustite, postanite i vi dio PowerPlay Manager zajednice i provjerite zašto je PowerPlay Manager najbolji! Registracija na najbolji online manager: http://www.powerplaymanager.com/r21184

  • Avatar 08.01.2011.

    Slažem se sa tim trenerom u potpunosti i da se utakmice u rukometu dobijaju odbranom, ko ima najbolju odbranu taj je najbolji a naravno treba i napad imati dobar. Hrvatska ima napad dobar još trebaju odbranu usavršiti i bit ce najbolji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare