To je to što me zanima!

Oni su jaki kao Real Madrid, ali večeras u Dvojci moraju pasti!

Večeras u 20:30 (HNTV) Nacionalu treba bod protiv branitelja naslova europskog prvaka, ruske Jugre, da bi prvi put u povijesti izborio Final Four Lige prvaka
Vidi originalni članak

Oni su megamomčad. Dovoljno je da ste jednom pogledali Brazilca Edera Limu, najboljeg svjetskog pivota, i sve bi vam bilo jasno. Ruska Jugra je momčad koja vrijedi 15 milijuna eura, deset puta više od zagrebačke. Eh, da, uz sve, oni su i aktualni prvaci Europe.

- Strašni su, ali neće im pomoći. Vjerujte, večeras ćemo srušiti europske prvake, a potom ćemo se kandidirati za domaćinstvo Final Foura u Zagrebu. Iz Uefe su prezadovoljni kako smo organizirali turnir i želimo gradu Zagrebu dovesti samu elitu - kaže Korab Morina, član uprave Nacionala.

Korab je optimističan, no, ako ste gledali prve dvije utakmice Nacionala, onda je to itekako utemeljeno jer Zagrepčani su u prva dva kola pokazali daleko najviše. Nije tu bila nikakva sreća, pomoć stativa, sudaca ili ne čega već. Ne, Nacional je igrom "samljeo" protivnike.

- Momčad kao Nacional nikad prije nije viđena na Balkanu, to je 100 posto. Imamo kvalitetu za otići do kraja, boriti se za naslov prvaka Europe. Naša tri igrača, Novak, Čujec i Jelovčić mogu bez problema igrati u Jugri. Samo, treba nam vjetar u leđa, puna dvorana koja će nas odnijeti do Final Foura - kaže Morina.

Ne sumnjamo u uspjeh tenisača, pa ono malo glasa što vam ostane od bodrenja Čilića i Dodiga, ne čuvajte za nedjelju. Dođite u Dvoranu II Doma sportova i gledajte kako padaju prvaci Europe... Ulaznice po cijeni od 25 kuna možete kupiti ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • OrcaPerestrojka 27.11.2016.

    1,5 milja eura za amtere i ovi rusi 15 milja. To mi je dosadno u odnosu na pravi nogomet. Ok mi je nekad igrat sa ekipom, ali to gledat ????

  • DambacrnaMamba0.1 26.11.2016.

    Nemam danas HNTV. Postoji koji link na netu ??? People, please HEEELP !!!

  • bezkomentara666 26.11.2016.

    Svi u dvojku...dobar futsal za 25kn...ne moze bolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare