To je to što me zanima!

Oni su nas osramotili: Huligane locirajte, uhitite i deportirajte!

Dosta je bilo! Hrvatska nije zaslužila da bude talac šačice huligana koja sramoti Lijepu našu na brojnim stadionima. Pogledajte fotografije na kojima se jasno vide oni koji su krivi za prekid u Saint-Étienneu
Vidi originalni članak

Hrvatski huligani opet su se "proslavili". Prema informacijama koje smo saznali iz Saint-Étiennea, osmorica izgrednika zasulo je travnjak bakljama i topovskim udarom te tako uzrokovali višeminutni prekid utakmice između Hrvatske i Češke na Euru (2-2).

POGLEDAJTE VIDEO HULIGANSKIH NEREDA:

Igrala se 86. minuta kad je šačica huligana bez navijačkih obilježja iza gola Petra Čecha ubacila više od deset baklji na travnjak i topovskim udarom ozlijedila jednog vatrogasca koji je čistio travnjak od pirotehničkih izuma naših huligana. Sve je bilo pomno isplanirano... Nakon nereda na tribinama huligani su se presvukli te napustili tribine. Kako doznajemo nitko od njih nije uhićen već su bez problema napustili stadion, a vrlo vjerojatno i Francusku.

Glavni sudac utakmice Mark Clattenburg, na svu sreću, nije poslao igrače u svlačionicu, već ih je zadržao na travnjaku i potom nastavio susret. No taj je prekid naštetio "vatrenima". U završnim minutama Česi su iz penala zabili za povratak i konačnih 2-2.

POGLEDAJTE NEREDE IZBLIZA:

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 713

  • Haleluja_1 19.06.2016.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp  

  • SamoHrvatska_1 18.06.2016.

    Javno objaviti imena i prezimena, imena očeva i djedova izdajnika hrvatskoga naroda koji ne vole Hrvatsku i svoj narod. Zatvoriti ih na nekoliko godina i oduzeti im udbaške beneficije iz kojih se financiraju da bi gazili domovinu.

  • Lalala5 18.06.2016.

    Bilo je najavljeno da će biti nereda,zapljenjeno je vozili puno pirotehnike..... Kako su, uz tolike provjere,uspili uniti sva ta sredstva....još moramo bit sritni da nije bilo bombi.... Netko je debelo zakaza,netko je s nekim bio u dosluhu,očito! Kamere su sve zabilježile,na organima reda je sljedeći korak,uhvatiti,debelo kazniti,zabraniti pristupe... Naši momci su srcem igrali naši iskreni navijači bili su 12-ti igrač,a mi s druge strane ekrana 13-i ! Za inat svim gnjidama,momci naši, ne dajte se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare