To je to što me zanima!

Opa, majstore! Rebić Cuadrada poslao po ćevape... Kolumbijac se još traži po travnjaku Meazze

Napad crveno-crnih, lopta kod našeg napadača, peta iza leđa pa bijeg prema sredini terena i okomiti trk na gol protivnika, a Juan Cuadrado... Taj je doslovno pao na dupe. Još mu nije jasno što se dogodilo
Vidi originalni članak

'Vatreni' Ante Rebić (26) igrač je na posudbi iz Eintrachta i - najveći junak Milanovog preporoda. Najbolji klupski strijelac u 2020. godini, napadač koji zabija svakih 100 minuta, majstor s kojim Rossoneri nisu ni osjetili izostanak mega-zvijezde Zlatana Ibrahimovića.

VIDEO: Kad Rebić zapjeva i Ibrahimović aplaudira

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A kako je u pitanju hrvatski nogometaš, onda (naravno) nije sve u golovima i trci nego ima i poteza za ovacije, klase za koju se od usta odvaja da bi se kupila ulaznica ili sportski paketi raznoraznih TV kanala.

Jedan takav o kojem cijela Italija bruji i dan nakon spektakularnog preokreta na 'Meazzi' s Juventusom (od 0-2 do 4-2) Rebić je složio u duelu s Juventusovim desnim bočnim, Juanom Cuadradom.

ANTE JE HIT Talijani: Pa Rebić je Milanov fenomen, on je nezaustavljiv!

Ante na lijevoj strani Milanovog napada, Cuadrado na desnoj strani Juventusove obrane. Napad crveno-crnih, lopta kod našeg napadača, peta iza leđa pa bijeg prema sredini terena i okomiti trk na gol protivnika, a Kolumbijac...

Taj je doslovno pao na dupe. Čovjek se vjerojatno još traži po San Siru. On i njegovi imali su 2-0 pa popili tri komada u pet minuta i na kraju izgubili 4-2 sa zadnjim primljenim golom deset minuta prije kraja, golom koji je zabio, naravno - majstor Ante Rebić!

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 5FDP 08.07.2020.

    uh, polomio mu kičmu

  • paolo98 08.07.2020.

    Prodao mu je tzv. "Ronaldo chop" :)

  • top 08.07.2020.

    ***Admin***: Postovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se mozete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

Komentiraj...
Vidi sve komentare