To je to što me zanima!

Opaka Serena nabijala Tysona: 'Uh, ima ozbiljno jake udarce...'

Mike Tyson (53) družio se sa Serenom Williams (38) u hotelskom kompleksu na Floridi, zaigrao tenis pa podučio najbolju tenisačicu svih vremena kako raditi serije udaraca na vreći
Vidi originalni članak

Kad se na treningu nađu legende dvaju sportova, onda je to posebna priča. Serena Williams (38), najbolja tenisačica svih vremena, u društvu ponajboljeg boksača u povijesti Mikea Tysona (53) bacala je serije udaraca. Dogodilo se u hotelskom kompleksu kraj Miamija na Floridi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Ne bih volio ući u ring s najvećom svih vremena, Serenom Williams, jako je volim i poštivam. Baš ima jake udarce", napisao je "Željezni Mike" na Instagramu.

Najmlađi svjetski teškaški boksački prvak u povijesti (20 godina i četiri mjeseca) objašnjavao je osvajačici 39 Grand Slamova kako treba raditi seriju udaraca na vreći koju je potom primio i osjetio Sereninu snagu. A ranije je on isprobao teniske terene...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 19.12.2019.

    Namjerno su vam setup napravili s naslovom da ga neki seljo obrne

  • bonecrusher 19.12.2019.

    Žena udara bolje nego neki profi boksači teške kategorije. Ta drma i ogromnu vreću i čeličnog Majka koji je jedva drži. Izgleda da otkad se bavi marihuanom Majk ima i nekih psihičkih poteškoća pa je "prozvonio". Ako mu je dosadno i ne zna šta bi sam sa sobom, nek se vrati u ring, jer tamo će naći dosta mušterija koje hoće dobre batine. Samo nekako se stanjio i nisam baš siguran da je i dalje "teškaš". Ali Floyda Mayweathera "ima" sigurno.

  • čoviksjuga 19.12.2019.

    Ima jači udarac od "soje Mavrovića " !

Komentiraj...
Vidi sve komentare