To je to što me zanima!

Opasna provokacija: Na Poljudu pozirao u dresu Crvene zvezde

Sumnjaju da smo mi podmetnuli požare. Jedva čekam da policija dođe po nas. Pa ovo su mahom stare fotke, objavili su admini Facebook stranice iz Srbije koja se ruga Torcidi i Hajduku
Vidi originalni članak

Navijač Crvene zvezde ima jaknu pa je vjerojatnost da je fotografija svježa vrlo mala, gotovo nikakva. No to je nova provokacija sprskih navijača koji su se udružili na Facebook stranici koja se izruguje Torcidi i simbolu Splita, opasna provokacija koja samo može podići tenzije između građana hrvatske i srpske nacionalnosti te izazvati probleme turistima iz Srbije koji stižu na more na Jadran.

Srpski navijači osnovali su 'Fan klub Hajduka' na Facebooku kako bi se izrugivali Torcidi i splitskom klubu. Delije i Grobari, navijači Zvezde i Partizana, fotografiraju se uz hrvatske spomenike i grbove splitskog kluba po kojem su neki i urinirali.

Dio je to izazova koji je nastao nakon što su Hajdukovi navijači, jednako sramotno kao što je i ova bolesna igra, na Poljudu protiv Rijeke  prošle sezone razvili transparent sa stihovima četničke pjesme 'morem plovi jedna barka'.

'Nismo mi krivi za požare, neka nam policija dođe'

No srpski navijači nisu stali samo na fotografijama kraj grbova Hajduka.

Urinirali su i po Dinamovom grafitu, objavili su fotografije kraj spomenika Franji Tuđmanu kojem navijač iz Srbije pokazuje srednji prst, a vrhunac budalaština su fotografije s tri prsta ispred Vodotornja, simbola razaranja u Domovinskom ratu i spomenika ubijenim i mučenim hrvatskim braniteljima u Kninu.

Administratori sramotne stranice objavili su kako ih se sumnjiči da su neki od likova s fotografija podmetnuli požare koji haraju Hrvatskom, pogotovo oko Splita. 

- Pojavile su se ozbiljne sumnje da smo mi podmetnuli požare i da nas vode kao prvoosumnjičene. Javio nam se netko, valjda iz HR policije i prijavit će nas našoj policiji. Jedva čekam da dođu po nas pa da vide na nemamo nikakve veze s požarima. Te su slike mahom stare - objavili su admini stranice.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • Ustani bane 20.07.2017.

    To je nostalgija za porazima

  • kajgod123 20.07.2017.

    u kojem se ovaj mjesecu slikao da mu je trebala jakna haha novinar vadi stare slike i potpaljuje...

  • Arzancanin 20.07.2017.

    Budala i pič..!!! Mučki se slika kad stadion vapi prazan 😂😂😂😂!!! To za mene nije čovjek niti muškarac nego obična pič.. 😂😂😂😂😂😂😂!!!!! 🇭🇷 🇭🇷 🇭🇷 🇭🇷 🇭🇷 🇭🇷 🇭🇷 🇭🇷 🇭🇷 🇭🇷 🇭🇷 🇭🇷 🇭🇷 🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare