Obavijesti

Sport

Komentari 89

Opasna provokacija: Na Poljudu pozirao u dresu Crvene zvezde

Opasna provokacija: Na Poljudu pozirao u dresu Crvene zvezde
1

Sumnjaju da smo mi podmetnuli požare. Jedva čekam da policija dođe po nas. Pa ovo su mahom stare fotke, objavili su admini Facebook stranice iz Srbije koja se ruga Torcidi i Hajduku

VIDEO

Navijač Crvene zvezde ima jaknu pa je vjerojatnost da je fotografija svježa vrlo mala, gotovo nikakva. No to je nova provokacija sprskih navijača koji su se udružili na Facebook stranici koja se izruguje Torcidi i simbolu Splita, opasna provokacija koja samo može podići tenzije između građana hrvatske i srpske nacionalnosti te izazvati probleme turistima iz Srbije koji stižu na more na Jadran.

Srpski navijači osnovali su 'Fan klub Hajduka' na Facebooku kako bi se izrugivali Torcidi i splitskom klubu. Delije i Grobari, navijači Zvezde i Partizana, fotografiraju se uz hrvatske spomenike i grbove splitskog kluba po kojem su neki i urinirali.

Dio je to izazova koji je nastao nakon što su Hajdukovi navijači, jednako sramotno kao što je i ova bolesna igra, na Poljudu protiv Rijeke  prošle sezone razvili transparent sa stihovima četničke pjesme 'morem plovi jedna barka'.

ШАЉИТЕ ВАШЕ ФОТОГРАФИЈЕ БРАЋО :)

Posted by НК Хајдук Сплит - Фан клуб Србија on 4. srpnja 2017

'Nismo mi krivi za požare, neka nam policija dođe'

No srpski navijači nisu stali samo na fotografijama kraj grbova Hajduka.

Urinirali su i po Dinamovom grafitu, objavili su fotografije kraj spomenika Franji Tuđmanu kojem navijač iz Srbije pokazuje srednji prst, a vrhunac budalaština su fotografije s tri prsta ispred Vodotornja, simbola razaranja u Domovinskom ratu i spomenika ubijenim i mučenim hrvatskim braniteljima u Kninu.

Administratori sramotne stranice objavili su kako ih se sumnjiči da su neki od likova s fotografija podmetnuli požare koji haraju Hrvatskom, pogotovo oko Splita. 

- Pojavile su se ozbiljne sumnje da smo mi podmetnuli požare i da nas vode kao prvoosumnjičene. Javio nam se netko, valjda iz HR policije i prijavit će nas našoj policiji. Jedva čekam da dođu po nas pa da vide na nemamo nikakve veze s požarima. Te su slike mahom stare - objavili su admini stranice.

Zvanično saopštenje TČ1945 Pišemo na latinici da bi i susedi mogli da razumeju. Pojavljuju se ozbiljne sumnje da smo mi...

Posted by НК Хајдук Сплит - Фан клуб Србија on 18. srpnja 2017
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija