To je to što me zanima!

Opasno, glupo i nepromišljeno: Dijete gledalo derbi na ogradi...

Argentinska utakmica prve lige između Quilmesa i Independientea pala je u drugi plan nakon suludog poteza jednog roditelja koji je dijete pustio na ogradu visoku pet metara...
Vidi originalni članak

Nogomet je u Južnoj Americi više od sporta. To je gotovo način života. Južnoamerički navijači žive za nogomet, a stadioni su unatoč ne tako bajnom životnom standardu obično krcati. Iznimka nije bila ni utakmica argentinske prve lige proteklog vikenda u kojoj je Quilmes na svom stadionu dočekao jaki Independiente. 

Domaćin je poveo, Independiente je zabio za 1-1 deset minuta prije kraja, a osim akcije na travnjaku pozornost je privukla fotografija koja se počela širiti društvenim mrežama nakon utakmice. Fotografija na kojoj je dijete samo na visokoj ogradi navodno je snimljena baš na toj utakmici i izazvala je zgražanje. 

Ograde su uobičajena stvar na južnoameričkim stadionima, a nerijetko su visoke i do pet metara s bodljikavom žicom na vrhu kako bi se spriječili ulasci navijača na travnjak. Čovjek koji je pustio dijete na ovu ogradu na stadionu koji nosi ime po dr. Joseu Luisu Meiszneru sjajan je kandidat za posjet liječniku.

Ali ne onom opće prakse...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • balalajka84 23.09.2016.

    ali ovo vam je cool i slatko, licemjeri đubretarski http://klokanica.24sata.hr/jaslicka-dob/igra-i-zabava/beba-se-pocela-penjati-prije-nego-je-prohodala-3186

  • CikaFajer 23.09.2016.

    lutka ...

  • Sangajac 22.09.2016.

    Od malih nogu se uči

Komentiraj...
Vidi sve komentare