To je to što me zanima!

Opća mobilizacija: Vučević je uveo i trening na dan utakmice

Momčad Hajduka koja će danas u 17.00 sati istrčati na Poljudu protiv Rijeke odradila je jutros u 11.00 sati lakši trening, trening ''istezanja i razbuđivanja mišića''
Vidi originalni članak

Osim što bi Rijeci danas trebao suprotstaviti mladu momčad s nekoliko debitanata, trener Hajduka Goran Vučević uveo je još jednu novinu – jutarnji trening na dan utakmice. 

Momčad Hajduka koja će danas u 17.00 sati istrčati na Poljudu protiv Rijeke odradila je jutros u 11.00 sati lakši trening, trening ''istezanja i razbuđivanja mišića'' kako to vole kazati treneri. Nije to neka revolucionarna novost, no ipak, nisu to do sada uobičavali raditi svi treneri Hajduka, uglavnom bi se većina zadovoljila kraćom jutarnjom šetnjom ili nekom sličnom manje zahtjevnom aktivnošću. 

Vučević je odmah po dolasku proveo opću mobilizaciju, pa je tako momčad nakon treninga otišla na zajednički ručak u klupski restoran, a potom i na popodnevni odmor na stadion, a svi su, što je i ranije bila uobičajena praksa, pohranili mobitele, kako bi se u miru koncentrirali za ono što ih čeka popodne. Vučević to zove ''maksimalna koncentracija'', dok bi to popularni Ćiro Blažević nazvao ''povlačenjem u tamu svoje kože''. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • pipolino 18.04.2015.

    Možda je najbolje da uvede trening za vrijeme utakmice!

  • Istarska Armada 18.04.2015.

    Pobijediti, zgaziti, izvrijeđati, poniziti..... Ajmo Rijeko. Ti si ponos Istre i Kvarnera

  • Googlee 18.04.2015.

    Tuga s Juga. Ne odgovara im privatizacija kluba. Vode ga 20ak navijaca tkz Torcide i misle da imaju klub. Odrekli bi se i sv. Duje da on zelu kupiti Hajduk. Kmecavci umjesto dabodete u 21stoljece vi ve vratili u 19.st.

Komentiraj...
Vidi sve komentare