To je to što me zanima!

Opći kaos u Brazilu: Nogometaši Boce potukli se s protivnicima i policijom, privela ih osmoricu!

Na snimci iz miks-zone vidi se kako nogometaši Boce bacaju ogradu na osiguranje i policiju, dok se bivši stoper Manchester Uniteda, Marcos Rojo, oprema protupožarnim aparatom
Vidi originalni članak

Tukli su se, bacali ograde i sve što im je došlo pod ruku. Ne, ovo nije još jedna klasična tučnjava huligana, već igrača i čelnika kluba! 

Naime, Atletico Mineiro dočekao je u Belo Horizonteu Bocu Juniors u osmini finala Copa Libertadoresa, a malo je reći da utakmica nije otišla u najboljem smjeru.

Tenzije su, kao i uvijek u Južnoj Americi, bile na vrhuncu, a nakon što je VAR kontroverznom odlukom poništio gol Boce, kap je prelila čašu. Došlo je do sukoba na terenu, a nakon što je domaćin slavio poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca, nasilje je eskaliralo.

Incident je rezultirao privođenjem osam nogometaša argentinskog kluba koji su morali u policijsku stanicu kako bi se nakon analize snimaka utvrdila odgovornost svakoga od njih.

Na snimci iz miks-zone vidi se kako nogometaši Boce bacaju ogradu na osiguranje i policiju, dok bivši stoper Manchester Uniteda, Marcos Rojo, uzima protupožarni aparat, ako mu kojim slučajem zatreba za daljnju borbu.

POGLEDAJTE ŠTO SE DOGAĐALO IZA KULISA DRUGE ČETVRTFINALNE VEČERI ARMAGEDONA: 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • broker 21.07.2021.

    Jel itko gledao utakmicu pa da tvrde "da, to su tipicni juznoamerikanci"? U prvoj utakmici je VAR Boci ponistio cisti gol, u drugoj utakmici (jucer) opet ista stvar. Moglo se vidjeti iz aviona u obje utakmice da suci naginju prema Atleticu. Reakcija igraca jest over-the-top, al je razumljiva jer ovo je bila jedna od najvecih kradja u povijesti, koja se moze usporediti s utakmicom Chelsea-Barcelona iz 2009. godine.

  • sitnozubi 21.07.2021.

    indijanci

  • VekiD2D 21.07.2021.

    Boca zestoko pokradena i s razlogom su ovako reagirali. Nisu trebali ali kad te netko krade ocito cijelu utakmicu to je uzas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare