Sport

Komentari 8

Opći kaos u Brazilu: Nogometaši Boce potukli se s protivnicima i policijom, privela ih osmoricu!

Opći kaos u Brazilu: Nogometaši Boce potukli se s protivnicima i policijom, privela ih osmoricu!

Na snimci iz miks-zone vidi se kako nogometaši Boce bacaju ogradu na osiguranje i policiju, dok se bivši stoper Manchester Uniteda, Marcos Rojo, oprema protupožarnim aparatom

Tukli su se, bacali ograde i sve što im je došlo pod ruku. Ne, ovo nije još jedna klasična tučnjava huligana, već igrača i čelnika kluba! 

Naime, Atletico Mineiro dočekao je u Belo Horizonteu Bocu Juniors u osmini finala Copa Libertadoresa, a malo je reći da utakmica nije otišla u najboljem smjeru.

Tenzije su, kao i uvijek u Južnoj Americi, bile na vrhuncu, a nakon što je VAR kontroverznom odlukom poništio gol Boce, kap je prelila čašu. Došlo je do sukoba na terenu, a nakon što je domaćin slavio poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca, nasilje je eskaliralo.

Incident je rezultirao privođenjem osam nogometaša argentinskog kluba koji su morali u policijsku stanicu kako bi se nakon analize snimaka utvrdila odgovornost svakoga od njih.

Na snimci iz miks-zone vidi se kako nogometaši Boce bacaju ogradu na osiguranje i policiju, dok bivši stoper Manchester Uniteda, Marcos Rojo, uzima protupožarni aparat, ako mu kojim slučajem zatreba za daljnju borbu.

POGLEDAJTE ŠTO SE DOGAĐALO IZA KULISA DRUGE ČETVRTFINALNE VEČERI ARMAGEDONA: 

Najčitaniji članci