To je to što me zanima!

Opet bez Hrvatske: Poznati su svi parovi četvrtfinala SP-a...

Francuska će igrati protiv Njemačke, a Švedska protiv Egipta. Pobjednici tih susreta susrest će se u polufinalu. U drugom dijelu ždrijeba Danska će se sučeliti s Mađarskom, a Norveška protiv Španjolske
Vidi originalni članak

Nekad, sad već davno, Hrvatska je tijekom siječnja bila obavijena rukometnom groznicom. Borili smo se za medalje, pobjeđivali najjače reprezentacije. I prisjećamo se toga sa sjetom, jer ostalo je u dalekoj prošlosti. Dani ponosa i slave našeg rukometa koji su se pretvorili u rukometnu apokalipsu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon 15. mjesta na SP-u u Egiptu, propustili smo Olimpijske igre pa na Euru završili na osmom mjestu. Svjetsko prvenstvo u Poljskoj i Švedskoj donijelo nam je novo razočaranje. Hrvatska je završila na devetom mjestu i to više nije šok i debakl. Jednostavno, postalo je realnost našeg rukometa. Nakon SP-a u Francuskoj 2017. godine, kada smo šokantno ispustili plus šest protiv Slovenije i ostali bez bronca, Kauboji su na sljedeća tri prvenstva ostali suhi. Prije četiri godine nije bilo eliminacijske faze pa smo razigravali za peto mjesto, a zna se što se dogodilo prije dvije godine.

Eliminacijsku fazu Svjetskog prvenstva ćemo tako i ovaj put gledati bez Hrvatske, no bez obzira na razočaranje, slijede nam rukometni klasici i spektakl za sve rukometne sladokusce. Uzbuđenja neće nimalo faliti. Četvrtfinala se igraju u srijedu, a satnica će se naknadno utvrditi. 

Francuska će igrati protiv Njemačke, a Švedska protiv Egipta. Pobjednici tih susreta susrest će se u polufinalu. U drugom dijelu ždrijeba Danska će se sučeliti s Mađarskom, a Norveška protiv Španjolske. Zanimljivo, Danci su posljednji put na SP-u izgubili 2017. godine. I to protiv - Mađarske. Polufinala se igraju u petak, a utakmica za treće mjesto i finale u nedjelju.

Četvrtfinale SP-a, srijeda, 25. siječnja:

Francuska - Njemačka

Švedska - Egipat

Danska - Mađarska

Norveška - Španjolska

POGLEDAJTE VIDEO: GRAĐANI PROGNOZIRAJU REZULTAT S BAHREINOM

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ferdo zagorec 24.01.2023.

    Hajde hejteri ohladite vi i ovi u studiju rtl-a.Pogledajte našu ligu, gdje su naši klubovi,ppd,nexe dominantni u ligi dok su u evropskim natjecanjima u podređenom položaju.Sa amaterskom ligom ne možemo očekivati vrhunske rezultate.

  • #emoj narode! 24.01.2023.

    Prije sam obozavao rukomet gledat,ovo prvenatvo ni minute nisam gledao. Fuj sta ste napraviliNegledljiv ste....

  • dundo1982 24.01.2023.

    Bit ce bolje ........

Komentiraj...
Vidi sve komentare