To je to što me zanima!

Opet spektakl na Četiri kafića: Možda zaigra čak i Luka Modrić

Pašalić, Rebić, Pranjić, Ibričić, Perišić, Kalinić samo su neka od imena igrača koji će na tradicionalnom turniru Četiri kafića 26. prosinca igrati u dobrotvorne svrhe na Gripama
Vidi originalni članak

Na humanitarnom malonogometnom turniru 'Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović' nastupila su do sada brojna poznata imena hrvatskog i europskog nogometa, a na jubilarnom 15. izdanju mogao bi se pojaviti i hrvatski reprezentativac, vezni igrač madridskog Reala Luka Modrić

Tradicionalno će se turnir 'Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović' i ove godine održati 26. prosinca na splitskim Gripama, a ako je vjerovati organizatorima, igračke postave neće biti ništa slabije nego u dosadašnjim izdanjima.

Na danas održanom ždrijebanju parove je izvukao hrvatski malonogometni reprezentativac Josip Suton, pa će se tako u polufinalu sastati Baoli i Kauri, dok će drugi polufinalni par činiti Tempera i Tropic. Prva utakmica je na rasporedu u 16 sati, a druga u 16.50, dok će finale uz izravan TV prijenos biti odigrano u 18.20 sati.

- U kontaktu smo s Lukom Modrićem koji će pokušati doći ako mu to obaveze budu dopustile - najavio je Marko Bralić Keto. 

Ako Modrić i ne dođe, imena poput Kalinića, Perišića, Pranjića, Ibričića, Mornara, Jarnija... garantiraju da će gledatelji imati što vidjeti i ove godine.

- Turnir se tradicionalno održava u vrijeme kad su nogometaši slobodni i žele provesti malo vremena sa svojim obiteljima. Ovo je jedinstvena prilika da u Splitu vidimo nogometne reprezentativce Hrvatske i zato zahvaljujemo svima koji će se odazvati, jer na koncu sve ovo radimo u svrhu prikupljanja sredstava za humanitarnu pomoć Centru 'Mir' u Rudinama - kazao je jedan od organizatora Damir Karaman i dodao kako je u zadnjih 14 godina prikupljeno preko tri milijuna kuna.

Potvrđeni dolasci: 

Baoli - Pašalić, Rebić, Pranjić, Maloča, Erceg, Suton, Duka, Vuković, Bačelić - Grgić...
Kauri - Ibričić, Mornar, Vlašić, Kožulj, Radošević...
Tempera - Vojković, Šimić, Juranović, Bašić, Kukoč...
Tropic - Perišić, N. Kalinić, Livaja, Jarni, Biliškov, Vejić...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • It's kišing 08.12.2016.

    Sta nitko nema golmana...hehehe...

  • GARFILD 07.12.2016.

    Oli je Hajduk ispa u predkolima turnira 4 birtije ?

  • kure93 07.12.2016.

    Ne sumnjam da će hobit bit dostojanstveno dočekan doli

Komentiraj...
Vidi sve komentare