To je to što me zanima!

Opet je granatirana Šahtarova Donbass Arena: Svi evakuirani

Po drugi put u granatiranju je oštećena prekrasna Šahtarova Donbass Arena, no na sreću nitko nije stradao. Dom nogometaša Šahtara vrijedi više od 300 milijuna eura
Vidi originalni članak

Iako su ukrajinska vojska i proruski separatisti dogovorili primirje, oružje se očito ne hladi. Dokaz je drugo granatiranje prekrasne Donbass Arene.

- Dvije eksplozije odjeknule su 19. rujna u blizini Donbass Arene. Šrapneli su oštetili sjeveroističnu stranu fasade, no nitko na sreću nije stradao jer je osoblje koje je bilo na stadionu evakuirano na vrijeme - stoji u priopćenju Šahtara.

Donbass Arena, na koju je Rinat Ahmetov potrošio više od 300 milijuna eura, dom je nogometaša Šahtara kojem je kapetan hrvatski reprezentativac Darijo Srna. Prvi put Donbass Arena bila je granatirana u kolovozu i tada je bila teško oštećena.

Industrijski grad Donjeck snažno je uporište proruskih separatista i strateški je važan cilj ukrajinske vojske. Nakon granatiranja Šahtar se preselio u Kijev, a domaće utakmice igra u Lavovu.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • ero3 20.09.2014.

    Zasto jasno ne napisete da je to uradila ukrajinska vojska ?

  • bazhrv 20.09.2014.

    Oni su ga sagradili pa ga mogu i granatirat,a Rusi nek sagrade bolji i ljepši kao Crnogorci što su htjeli ljepši i stariji Dubrovnik sagradit

  • Josip Joe Milovich 20.09.2014.

    Zašto ne piše ko je granatirao grad? Da je druga strana u pitanju odmah bi na naslovnici pisalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare