To je to što me zanima!

Opet ozljeda: Rose mora na novu operaciju desnog koljena

Bivši MVP NBA lige Derrick Rose opet je ozlijedio desno koljeno te mora na novu operaciju. Roseu je ozlijeđen meniskus i do kraja sezone gotovo sigurno neće igrati
Vidi originalni članak

Derrick Rose (26) prijavio nam je bol u desnom koljenu. Nakon detaljnog pregleda potvrdili smo ozljedu meniskusa te mora na novu operaciju, objavili su sinoć Chicago Bullsi u priopćenju.

Rose je svakako najnesretniji košarkaš posljednjih nekoliko godina, a zbog iste ozljede desnog koljena propustio je cijelu prošlu sezonu. Iako Bullsi ne žele predviđati koliko će trajati oporavak, teško je očekivati da će se Rose vratiti prije početka iduće sezone.

- Tek ćemo nakon operacije predvidjeti kad bi se mogao vratiti - objavili su Bullsi.

Rose je u sezoni 2010/11. bio MVP NBA lige, no onda su krenuli veliki problemi s ozljedama. Prije tri godine popucali su mu ligamenti lijevog koljena u utakmici play-offa, a oporavak se produžio i na iduću sezonu. Nakon što se vratio, na početku prošle sezone ozlijedio je meniskus desnog koljena te je propustio ostatak sezone. Nova ozljeda najboljeg igrača sigurno je velik udarac na ambicije Bullsa, ali i na psihu ovog sjajnog košarkaša.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • El Tractor 26.02.2015.

    Šteta, vrhunski igrač.

  • Dominic Toretto 25.02.2015.

    Aaaa dajjjj ,nemogu vjerovat mislio sam da će daleko dogurat Butler dobro igra Gasol isto tako, odlična ekipa uigrali se i dogodi im se najgore što se može dogodit :/

  • Notorious Nike 25.02.2015.

    ma ja ne vjerujem, taman ih je krenulo, I bili su jedni od favorite istoka, eto to je kosarka, peh za pehom bullsa, drose je dozivio sudbinu grant hilla, Brandona roya i grega odena izmedu ostalih koje su ozljede udaljile od samog vrha gdje si svojim potencijalom svakako bili, ali idemo dalje, netreba odustati, los bulls!

Komentiraj...
Vidi sve komentare