To je to što me zanima!

Opet se predomislio: Vukušić će ipak potpisati za Pescaru

Vukušićeva neodlučnost nije dobra sjela čelnicima Hajduka nakon što se potpis za Pescaru činilo kao gotova stvar. Prvo je odustao pa je ipak odlučio potpisati ugovor
Vidi originalni članak

Ante Vukušić u proteklih je dva dana čelnicima Hajduka priredio pravu mini-sapunicu. U četvrtak je trebao potpisati četverogodišnji ugovor s Pescarom, potpis je bio samo stvar formalnosti, a onda se u njemu nešto prelomilo.

- Ne idem još - kratko je dobacio 'sinjski dijamant' i neočekivanom odlukom neugodno iznenadio 'bijele'.

No petak je donio novi preokret, a nakon cjelodnevnih pregovora na Poljudu oko ponoći je dogovoreno da Vukušić ipak odlazi u novog talijanskog prvoligaša, piše Slobodna Dalmacija.

Hajduku je na kraju laknulo jer je htio realizirati posao vrijedan 3,6 milijuna eura od kojih splitskom klubu pripada 2,6 milijuna, koji će odlično sjesti za pokrivanje dugova.

Vukušić u subotu ujutro kreće put Pescare u kojoj će danas očekuje potpis ugovora.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • user_190458 25.08.2012.

    Momak se predomislio!Ahaha ma moral se predomisliti otkud pare za Štimca a Šibenik će opet suhi ostat a Jajduk i dalje nekažnjen!

  • AC.MILAN 25.08.2012.

    nije prodan za 2,8 miljuna nego toliko ide Hajduku nakon diobe sa Vukušićen. ajde, malo bolje čitajte, a ne samo gledat naslove i komentirat

  • brus-li 25.08.2012.

    Žalosno je da dijamant odlazi po cijeni bakra !!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare